Connect with us

VOLEI

EXCLUSIV: Şi Silviu Suson ajunge pe malul Dunării


“Sper că împreună să ne îndeplinim obiectivul şi să ajungem cât mai departe în Challange Cup”, ne-a spus jucătorul originar din Dej, după semnarea contractului cu Arcada Galaţi


Lista transferurilor de la Galaţi a ajns şi pe piaţa jucătorilor din Divizia A1. Astfel, după ce şi-a asigurat servicile străinilor Filip Despotoski şi, recent, Caio César Provenzano de Prá, Arcada a adus şi un voleibalist român. Silviu Suson (n. 29.04.1989) este un trăgător secund originar din Dej, care a început voleiul la CSS LAPI Dej şi, totodată, la Centrul Naţional de Excelenţă de la Dej.

Saltul către seniorat a fost făcut tocmai la poalele Măgurii, astfel că Silviu Suson a jucat cu CS Phoenix Şimleu Silvaniei în Divizia B. În acelaşi eşalon a evoluat şi în sezonul următor, la CSM Suceava.

În anul 2010, “secundul” a ajuns pe prima scenă, la echipa din oraşul natal – Unirea Dej. Pe Someş, Suson a jucat trei ani, timp în care a fost convocat şi la Naţionala mare! În vara anului 2013 s-a transferat la Ştiinţa Explorări Baia Mare, acolo unde a evoluat până în vară.

Acum, voleibalistul a ajuns la un acord cu Arcada Galaţi şi a semnat un contract pe un sezon, cu posibilitatea de a continua pe Dunăre încă un an. “Am ales să semnez cu cei de la Galaţi, deoarece clubul era foarte interesat de o colaborare, de asemenea şi eu. În plus, Arcada este un club serios şi sper că împreună să ne îndeplinim obiectivul şi să ajungem cât mai departe în Challange Cup”, a declarat jucătorul pentru ziarul Sportul Sălăjean.
 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI