Connect with us

FOTBAL

A vândut meciul?

Flacăra Halmăşd – Meseşul Treznea 6 – 4 (2 – 2)!

Au marcat: Claudiu Rus (‘9), Aurelian Ghile (‘26 – aut.), Tudor Ulmeanu (‘72), Alin Puşcaş (‘76), Emil Borz (‘90+2 – 11m) şi Marius Bădăcian (‘90+4), respectiv Ionuţ Jeler (‘10 şi 46), Toth Karoly (‘27) şi Ionuţ Pop (‘59)

Flacăra: Emil Lucaciu – Alin Puşcaş, Claudiu Rusu, Ioan Borciu, Flaviu Furic, Marius Tarce, Adrian Dregan (cpt.), Adrian Farkaş, Nicolae Hosu, Emil Borz şi Tudor Ulmeanu. Rezerve: Nagy Tamas – Marius Bădăcean, Ionuţ Lupo, Cristian Medeşan, Sorin Dregan şi Gavril Puşcaş. Antrenor: Gavril Puşcas

Meseşul: Florin Sestraş – Beko Gabor, Florin Vaşvari, Aurelian Ghile, Mihai Bolboacă, Marcel Mureşan, Mihai Gaidoş (cpt.), Ionuţ Pop, Toth Karoly, Ionuţ Iacob şi Ionuţ Jeler. Rezerve: Nicolae Micle, Răzvan Hendea, Gabriel Boita şi Nicolae Şandor. Antrenor: Nicu Şandor

Cartonaşe galbene: F. Furic (‘23), A. Farkaş (‘28), T. Ulmeanu (‘40), A. Dregan (‘82) şi I. Borciu (‘84), respectiv F. Vaşvari (‘90+2)

Jucătorul meciului: EMIL BORZ

Au arbitrat: la centru: Fabian Rus; asistenţi: Sergiu Corb şi Andrei Negritaş. Observator AJF: Vasile Stâncel (toţi din Zalău)

Jocul a fost aşteptat cu mult interes, dar a dezamăgit din punctul de vedere tehnico-tactic. Ceea ce ne-a mulţumit la capitolul spectacol este scorul şi evoluţia lui. Oaspeţii au început mai bine jocul. În minutul 4, Toth Karoly a executat o lovitură, Emil Lucaciu a respins până la Mihai Bolboacă, care a trimis peste poartă. Un minut mai târziu, a fost rândul lui Tudor Ulmeanu să-şi încerce norocul, tot dintr-o lovitură liberă, însă mingea nu şi-a atins ţinta. A venit rândul lui Ionuţ Jeler să apară la finalizare, dar fără efect pe tabelă. În minutul 9, am asistat la deschiderea scorului. După o lovitură de la circa 60 – 65m , care nu anunţa nimic, executată direct spre poartă, vântul şi portarul de ocazie – Florin Sestraş – au contribuit la primul gol al partidei. Avantajul gazdelor a durat doar un minut, deoarece Jeler a restabilit egalitatea, după ce portarul Emil Lucaciu s-a opus în primă instanţă şutului lui Toth Karoly. Sestraş a fost la un pas de a o comite, degajând puternic în spatele lui Ulmeanu, dar mingea a tecut puţin pe lângă bară! Flacăra s-a desprins în minutul 26, când Ulmeanu a trimis o pasă excelentă în adâncime, iar Aurelian Ghile, presat de Adrian Dregan, şi-a introdus balonul în propria poartă. Bucuria a durat iarăşi doar un minut, deoarece Jeler a fost faultat în careu, iar Toth Karoly a transformat impecabil. La prima fază din repriza a doua, Meseşul a surprins apărarea gazdelor, care a ieşit greşit la ofsaid, iar Jeler şi-a adus echipa în avantaj. În minutele 51 şi 55, amfitrionii au avut două ocazii mari de gol, ratate cu seninătate. Cum ocaziile se răzbună, Ionuţ Pop a marcat pentru 2 – 4, cu un şut frumos la colţul lung, lăsându-l fără replică pe Emil Lucaciu. Scorul putea lua proporţii în minutul 68, dar şutul lui Toth Karoly a întâlnit bara. Gazdele şi-au revenit din şoc în minutul 72, când Tudor Ulmeanu s-a descurcat foarte bine în careul advers şi a punctat cu un şut la colţul lung. Cu aproape un sfert de oră înainte de final, Florin Sestraş a gafat, dându-i posibilitatea lui Alin Puşcaş să egaleze! În minutul 90, Sestraş a parat lovitura de cap a lui Adi Dregan. “Centralul” Fabian Rus a indicat patru minute de prelungiri, iar, imediat, Florin Vaşvari a faultat în propriul careu. Lovitura de pedeapsă a fost transformată cu precizie de Emil Borz. Diferenţa a crescut în ultimele secunde, când Tudor Ulmeanu a câştigat mingea în careul advers şi i-a pasat lui Bădăcean, care a avut de îndeplinit o simplă formalitate. Aurel Petrean era negru de furie, pentru faptul că unul dintre jucători nu şi-ar fi apărat corect şansele şi ar fi primit o mică atenţie în schimb. Oficialii Meseşului nu au dorit să dea numele jucătorului, precizând însă că acesta va fi exclus din lot.

loading...
Loading...
14 Comments

14 Comments

 1. sorin

  28 October 2010 at 10:44

  adi dregan a dat 2 goluri(unul a fost anulat) si a scos si penalty-ul. Cam greu pentru un jucator sa reuseasca un autogol cu un lob de la 20 de metri nu?poate asa s-a vazut din partea aia a terenului. este al doilea meci la care ati \”taiat\” un gol de-al lui.

 2. abc

  28 October 2010 at 10:45

  daca nu stii despre cine este vorba,de ce te bagi in seama ?

 3. sorin

  28 October 2010 at 10:51

  pt cba: eu vorbeam de altceva da vad ca tu te bagi in seama

 4. ionut

  28 October 2010 at 11:26

  amandoi gresiti … eu am jucat in meciul asta si stiu ce a fost

 5. sorin

  28 October 2010 at 12:11

  si eu am jucat 2 min :))

 6. viorel

  28 October 2010 at 17:33

  nu inteleg de ce nu e titular portarul din ip la halmasd,mai ales dupa atatea gafe din partea lui lucaciu….e tanar…talentat…..poate fi..ca asa e in romania

 7. eu

  28 October 2010 at 19:22

  nu e titular pentru ca se joaca dupa preferintele unor jucatori

 8. tu

  28 October 2010 at 19:33

  dar ce aveti impotriva lui lucaciu bre?

 9. vinat

  28 October 2010 at 20:18

  cine a vinat nmeciul.

 10. sandu

  28 October 2010 at 21:08

  stie el care e cel care a vandut meciul. sper ca acuma sa-i crape obrazul de rusine. sa ti fie rusine, mai… oricum, apropiatii stiu despre cine e vorba, si o sa afle si altii, deoarece tu nu o sa mai joci la treznea vreodata

 11. sorin

  28 October 2010 at 21:54

  pai daca oricum ziceti ca o sa se afle pana la urma ziceti si voi cine a fost. eu chiar nu ma gandeam ca se pot vinde meciuri in liga 4 :))

 12. primar

  29 October 2010 at 9:28

  sa traiti bine

 13. sorel

  29 October 2010 at 21:07

  l-a vandut pe 5l de vin si 2 sticle de unirea

 14. mircea

  1 November 2010 at 15:50

  frairilor de la mesesul mai avati printre voi destui care ar mai rezolva cate un meci ca are petran bani destui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL