Connect with us

FOTBAL

Nastai (re)debutează sâmbătă

Tehnicianul şi-a rezolvat situaţia la Oradea şi îşi face bagajele pentru revenirea sub Măsură. El nu va pleca din Bihor, pînă după etapa de vineri, în care Luceafărul are un meci greu în deplasare, cu Autocatania Caransebeş. Va fi ultimul său meci pe banca grupării conduse de Gavrilă Ghilea.

Primul contact cu formaţia şimleuană se va produce sâmbătă dimineaţa, cu ocazia partidei amicale, pe care “alb-albaştrii” o vor susţine la Baia Mare, cu începere de la ora 11.00, în compania formaţiei FC Maramureş Universitar – liderul Seriei a VI-a din Liga a III-a. Vă reamintim că, în etapa de sîmbătă a ligii secunde, FC Silvania are zi de pauză, deoarece adversara sa – Minerul Lupeni, s-a retras din campionat.

Contract până în vară

Contractul lui Dacian Nastai la Şimleu Silvaniei se întinde până la finele campionatului, iar obiectivul principal este acela de a salva echipa de la retrogradare. El era aşteptat la Şimleu Silvaniei miercuri seara, pentru semnarea contractului, dar totul s-a amînat până sâmbătă, deoarece tehnicianul vrea o concentrare maximă asupra dificilei partide de vineri, de la Caransebeş.

“Cu siguranţă, noi ne-am dori să rămână şi după această perioadă, deoarece asta ar însemna că a avut rezultate. Vă daţi seama că nu noi nu dorim să ne despărţim de un antrenor care are rezultate”, a explicat preşedintele Ioan Gurzău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL