Connect with us

FOTBAL

Recolta Agrij s-a retras de pe teren!

Iată că reprezentanta comunei Surduc continuă să producă surprize, în ciuda faptului că existenţa echipei se leagă doar de bunătatea unor oameni inimoşi din zonă, în frunte cu Ilie Opriş sau Florin Mitrea. Aceştia fac eforturi ca AS Tihău să-şi continue parcursul, în condiţiile în care Primăria nu se implică absolut deloc, nici material, nici financiar. Poate de aceea, succesul de la Românaşi are şi mai mare însemnătate. Cei peste 100 de spectatori prezenţi la terenul de la Ciumărna au asistat la un joc în care echipa lui Florin Mitrea a fost mai bună, concretizându-şi superioritatea prin golul lui Lucian Pocol, din startul reprizei secunde. De partea cealaltă, Largiana parcă a mai slăbit turaţia motoarelor din startul de sezon, când a avut câteva evoluţii evidenţiabile. Cu toate acestea, reprezentanta comunei Românaşi rămâne pe podium, graţie rezultatului din meciul cu Recolta Agrij, în care au avut câştig la masa verde, ca urmare a faptului că adversarii au trimis în teren doi jucători pe fals, unul fiind chiar Raul Stanciu – fiul primarului din comuna Treznea, care evoluează la FC Hunedoara. Succesul la scor de forfeit, obţinut în faţa celor de la Balti Dob, ar putea fi semnalul revenirii pentru Rabexim Almaşu. Finalista Cupei României din ediţia precedentă a obţinut primul succes al sezonului, într-un meci considerat derbyul codaşelor. Artizanul succesului a fost Cosmin Å¢ap, autorul unei triple, în decurs de nici 25 de minute!

Partida de la Rus a avut parte de un moment mai deosebit înainte de fluierul de start al “centralului” Robert Chiş-Ciure, atunci când secretarul AJF – Paul Georgescu – a înmânat gazdelor trofeul pentru câştigarea ediţiei trecute a Seriei Est. Cam târziu, dar e mai bine aşa, decât niciodată! Momentul i-a motivat suplimentar pe Ionuţ Bora şi compania, care au făcut un meci bun, deşi aveau în faţă una dintre revelaţiile sezonului, este vorba despre Olimpic Gârcei. Ionuţ Bora a fost cel care a deschis drumul spre victorie al amfitrionilor, pentru ca Vlad Mada să asigure un avantaj consistent la pauză, marcând din nou după doar 6 minute. Ioan Rus a ţinut să elimine şi ultimele emoţii, privind stabilirea câştigătoarei, înscriind din nou, cu mai puţin de 20 de minute înainte de final. Sergiu Ardelean a marcat golul de onoare al Gârceiului, dar acelaşi Ionuţ Bora a refăcut diferenţa de trei goluri spre final, vrând să arate de ce Olimpia Rus (foto) are cel mai bun atac al campionatului, cu 25 de goluri în 6 partide.

Liderul Seriei este, însă, Unirea Sălăţig, care a obţinut un succes important în faţa incomodei Recolta Agrij. Traian Cuciuan a deschis scorul la capătul primului sfert de oră şi se părea că Nicuşor Chiş şi compania vor obţine o victorie lejeră. Aşa avea să şi fie, însă fără ca jucătorii din Sălăţig să mai fie nevoiţi să transpire pentru asta. Cu 6 minute înainte de pauză, “centralul” Bogdan Crişan a acordat o lovitură de pedeapsă pentru Unirea, moment în care jucătorul Lucian Goia i-a adresat injurii şi jigniri, fiind eliminat. Protestele au continuat şi s-au amplificat, astfel că jucătorii Recoltei, împreună cu delegatul Iulian Vlaicu, s-au îndreptat spre arbitru, ameminţându-l că vor păsări terenul, în cazul în care nu revine asupra deciziei!? Sigur, arbitrul a rămas ferm pe poziţii, astfel că agrijenii au părăsit terenul de joc, unul câte unul, determinându-l pe Crişan să fluiere finalul, la capătul celor trei minute regulamentare, de aşteptare.

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a VI-a din Seria Est:

Largiana Românaşi – AS Tihău                0 – 1 (0 – 0)

A marcat: Lucian Pocol (‘52)

Rabexim Almaşu – Balti Dob Doba         3 – 0 (0 – 0)

A marcat: Cosmin Å¢ap (‘59, 70 şi 88)

Olimpia Rus – Olimpic Gârcei                 4 – 1 (2 – 0)

Au marcat: Ionuţ Bora (‘23 şi 87), Vlad Mada (‘29) şi Ioan Rus (‘62), respectiv Sergiu Ardelean (‘73)

 

 

Derbyul etapei:

Unirea Sălăţig – Recolta Agrij 1 – 0 * întrerup în min. 39; 3 – 0

A marcat: Traian Cuciuan (‘15)

Unirea: Ionuţ Căilean – Cristian Lască, Nicuşor Chiş (cpt.), Daniel Marchiş, Emanuel Bota, Dinu Iacob, Nagy Csaba, Cătălin Perneş, Ionuţ Zaharie, Traian Cuciuan şi Alin Gherghinoiu. Rezerve: Flaviu Mureşan – Ovidiu Marchiş, Alexandru Moldovan, Paul Danciu şi Ciprian Mureşan. Delegat: Lucian Marchis

Recolta: Răzvan Baidoc – Vlad Niculăuţ, Alexandru Vlaicu, Marcu Moldovan, Cătălin Curea, Ciprian Răcean, Iulian Vlaicu, Lucian Goia, Dan Dida, Mihai Bobiş (cpt.) şi Ionuţ Răcăşan. Rezerve: Vladuţ Niculaş, Mihai Rezmiveş şi Vlăduţ Alb. Delegat: Iulian Vlaicu

Cartonaşe galbene: Nagy Cs. (‘32) şi N. Chiş (‘36), respectiv M. Moldovan (‘30). Cartonaş roşu: L. Goia (‘39)

Au arbitrat: la centru: Bogdan Crişan (Zalău); asistenţi: Ştefan Bârjac (Păuşa) şi Nicuşor Pop (Zalău)

291 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Ioana Bora

    31 October 2010 at 11:09

    E inadmisibil cata incompetenta…Daca in poza asta e Olimpia Rus,dvs scrieti in Times nu in sportul salajan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL