Connect with us

DIVERSE

Debut nefast pentru Gabriel Vaşvari în Europa League


Sălăjeanul a evoluat pentru prima dată într-un joc internţional chiar la debutul echipei sale în competiţiile europene


 

Profitând de problemele financiare cu care se confruntă fotbalul românesc, FC Botoşani evoluează în acest sezon în premieră în competiţiile europene, chiar dacă sezonul trecut a terminat competiţia internă pe poziţia a opta. 
 
Sorţii au decis ca în primul tur al Europa League echipa moldavă să înfrunte ocupanta locului patru din campionatul Georgiei, Tskhinvali. Manşa tur s-a disputat joi seara la Botoşani, în faţa unui stadion arhiplin. Cu Gabriel Vaşvari integralist, echipa lui Leo Grozavu nu a reuşit să învingă echipa georgiană, deşi a deschis scorul în minutul 21 prin Ivanovic. 
 
Pentru Vaşvari, acest meci a înseamnat debutul său într-o competiţie europeană. La cei 28 de ani, acesta a evoluat în carieră doar pentru echipele din Zalău (Armătura şi FC) şi pentru FC Botoşani
 
Un alt debut european consemnat la acest meci, este cel al lui Ciprian Brata. Fostul jucător al Silvaniei Şimleu Silvaniei a ajuns în această vară la Botoşani, după cinci ani petrecuţi la Pandurii Târgu Jiu, perioadă în care a fost împrumtat la mai multe echipe. 
 
Partida retur dintre cele două echipe va avea loc joi, 9 iulie, începând cu orele 19.00 şi va fi transmis în direct de DigiSport.
 
FC Botoşani – Tskhinvali 1 – 1 (1 – 0)
 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE