Connect with us

FOTBAL

Revine Nastai!

Fostul tehnician al Silvaniei a ajuns la o înţelegere cu conducerea grupării de sub Măgură şi va reveni la Şimleu Silvaniei, având ca principal obiectiv salvarea echipei de la retrogradare.

 

 Primele discuţii au avut loc chiar duminică, iar totul s-a concretizat azi, când actualul tehnician al celor de la Luceafărul Oradea şi-a dat acceptul pentru a prelua FC Silvania. Practic, este vorba despre o revenire a lui Dacian Nastai la Şimleu Silvaniei, acolo unde a venit în vara trecută, el fiind tehnicianul cu care "alb-albaştrii" au debutat în Liga a II-a. Prima colaborare s-a încheiat când nu trecuse jumătatea returului, astfel că ambele părţi aşteaptă să aibă parte de o colaborare mai fructuoasă de această dată.

 

O problemă delicată a fost şi rezilierea contractului cu gruparea bihoreană, dar totul s-a rezolvat după ce principalul finanţator al Luceafărului – Gavrilă Ghilea, care este sălăjean de origine, a vrut ca în acest mod să ajute gruparea şimleuană. Singura condiţie este aceea ca Nastai să ia loc pe banca bihorenilor la dificilul meci de la finele acestei săptămâni, pe care Luceafărul îl susţine în deplasare, cu Autocatania Caransebeş. “Noi nu avem meci în etapa de sâmbătă, aşa că nu este mare problemă. Va prelua Silvania după meciul de vineri”, a punctat preşedintele Ioan Gurzău.

 

La rândul său, Dacian Nastai a menţionat:  „E o ofertă tentantă şi cred că orice antrenor din Liga a III-a şi-ar dori să facă pasul spre eşalonul superior. Sper să formăm o adevărată familie, începând de la jucători şi antrenori, până la finanţatori şi cu toţi suporterii. Împreună, vom face tot posibilul ca echipa să se menţină în eşalonul secund, deoarece acest inimos orăşel merită să fie reprezentat în Liga a II-a”.

 

Dacian Nastai este aşteptat la Şimleu Silvaniei în această după-amiază, pentru a purta o serie de discuţii cu finanţatorii echipei, în privinţa detaliilor contractuale, şi va debuta pe banca tehnică a Silvaniei abia sâmbăta viitoare, în deplasarea de la Iaşi, cu ACSMU Poli.

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

 1. Spionul

  27 October 2010 at 15:59

  Duten p.i.z.d.a mati nastai dupa ce sifil ai venit ?? domne da ca la meciu cu turda sa fi dat afara cancerosule mai bine il aduceati pe baciu gurzau un gunoi nare exp de loc MU.IE GURZAU

 2. guzu guru

  27 October 2010 at 18:04

  sa faca ce vor si voi scrieti ce vreti,

 3. nastai

  28 October 2010 at 8:52

  dacian e un om bun si un antrenor care incearca sa faca treaba. merita o noua sansa la simleu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL