Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a IV-a

20.06.2015 - 10:59

Premii consistente oferite de către AJF Sălaj

Premii consistente oferite de către AJF Sălaj

Cu ocazia finalei de la Jibou, preşedintele Daniel Sabou şi secretarul Leontin Moga au premiat cele două echipe


 

Moment festiv la finalul meciului de la Jibou, când preşedintele Daniel Sabou şi secretarul Leontin Moga au premiat cele două echipe cu premii consistente. Ambele formaţii au primit câte un trofeu cuvenit locului ocupat la finalul competiţiei, o diplomă, dar şi medalii, în timp ce jucătorii, antrenorii şi conducătorii de la  Luceafărul Bălan au intrat şi în posesia unor tricouri pe care era inscripţionat: “Cupa României 2015 - Sălaj”.

 

Luceafărul Bălan a fost premiată şi pentru titlul de campionă judeţeană, delegaţia Bălanului primind şi tricouri de campioni, o cupă şi o diplomă. De altfel şi Rapid Jibou a fost trecută în revistă primind un trofeu şi o diplomă pentru locul doi ocupat în Liga a IV-a. Chiar dacă finala nu s-a jucat pe Stadionul “Municipal” din Zalău şi la Jibou în tribune s-au aflat peste 100 de spectatori. Printre ei mulţi oameni de fotbal, precum preşedintele de la FC Zalău - Ioan Morar, antrenorul secund - Cristian Oros, directorul sportiv - Paul Georgescu, fostul internaţional - Vasile Jula, dar şi cei doi nigerieni de la gruparea de sub Meseş - Benjamin Kuku şi Ibrahim Jamilu.  Mult mai numeroasă a fost suita de la AJF Sălaj, începând cu preşedintele Daniel Sabou, secretarul Leontin Moga şi continuând cu vicepreşedintele Horaţiu Bogar, Vasile Stâncel, Gavril Bîrjac şi Gabriel Bârjac.

 

Vizualizari: 864

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

avocatul diavolului - 01.07.2015 - 21:10

esti destul de intelept insa nu trebuie sa te erijezi in aparatorul mogulului din fotbalul salajean... in rest multa sanatate

Nume:

Cititor strain ,cu nume. - 24.06.2015 - 02:16

Nu ave-ti drept acesti anonimi,cativa frustrati,nefacand nici fotbal,nici arbitraj,nici matematica sau chimie,sa vorbiti!Stiu ca lucrezi in mediu chimic si te dai mare ,pe teren,uneori.Sa nu crezi ca nu-ti stiu porecla!Oricum merita felicitari toti cei din fenomen,nu fac decat sa continue o munca inceputa de altii si cu siguranta va fi continuata de altii!nu incerca sa fii ranchiunos!Nu e frumos!Succes de 3 ori,cate postari ai!!!

Nume:

trinitrotoluen - 20.06.2015 - 16:12

si nu e burtos astia de la ziar i-au fabricat airbag-ul ,el in realitate are masuri de topmodel

Nume:

trinitrotoluen - 20.06.2015 - 16:07

e BOSS-UL din salaj, magnat al fotbalului

Nume:

sluga - 20.06.2015 - 16:03

cine este burtosu care sta cu mainile in nesimtire////???


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter