Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a-V-a

19.06.2015 - 16:57

Două meciuri de baraj câştigate de campioanele Sălajului, în ultimii 9 ani!

Două meciuri de baraj câştigate de campioanele Sălajului,  în ultimii 9 ani!

Doar FC Zalău, după două încercări ratate şi Someşul Ileanda au ieşit învigătoare la meciurile pentru promovarea în Liga a III-a  


 

Nivelul fotbalul din Sălaj este inferior celor din judeţele limitrofe, iar acest lucru o arată şi rezultatele de la meciurile de baraj, din ultimii 9 ani. În tot această perioadă, bătălia pentru Liga a III-a s-a dat într-o singură manşă, pe teren neutru, însă în mai toate disputele, campioana Sălajului a pornit ca şi out-sider. Mici excepţii s-au întâmplat în anul 2008, când după două încercări ratate, FC Zalău a promovat în dauna celor de la Spicul Mocira, într-un an în care antrenor la FC Zalău era tocmai Marius Paşca. Doi ani mai târziu, Someşul Ileanda reuşea o mare surpriză şi învingea la penalty-uri - FC Bioland Paleu, campioana judeţului Bihor, care era antrenată de fostul internaţional - Zsolt Muzsnay.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Din păcate, de echipa de pe Someş s-a ales dezastrul, iar în lipsă de fonduri nu s-a înscris în Liga a III-a şi s-a tot desfiinţat! În alţi ani, sălăjenii au fost victime sigure la baraj, cu excepţia celor de la Sportul Şimleu (la meciul de baraj cu CSC Sânmartin) sau Flacăra Halmăşd (la meciul de baraj cu Plimob Sighet). Meseşul Treznea şi Rapid Jibou au suferit înfrângeri la scor în meciurile jucate cu Olimpia Satu Mare, respectiv Metalurgistul Cugir, însă sperăm noi ca acest bilanţ al campioanelor Sălajului la baraj să mai fie îndreptat de către Luceafărul Bălan, printr-o promovare în Liga a III-a. 

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 595

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

da - 20.06.2015 - 15:08

bate olimpia ..chiar daca joaca desculti

Nume:

cata - 19.06.2015 - 17:36

6-1 pt Olimpia 2


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter