Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

19.06.2015 - 15:07

Olimpia II Satu Marea poate folosi 8 jucători de la prima echipă!

Olimpia II Satu Marea poate folosi 8 jucători de la prima echipă!

Adversara Bălanului va primi un ajutor substanţial de la formaţia  ce evoluează în Liga a II-a  


 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Tragerea la sorţi a meciurilor de baraj pentru promovarea în Liga a III-a a fost cu ghinion pentru Luceafărul Bălan. Cum campioana Sălajului se va duela cu echipa satelit a divizionarei secunde - Olimpia Satu Mare - misiunea echipei lui Radu Pop va fi extrem de grea.

 

Pe lângă faptul că are un lot de jucători tineri (media de vârstă sub 19 ani), care fac antrenamente de cinci ori pe săptămână, Olimpia II va putea folosi şi 8 jucători de la prima echipă. Astfel, în lotul echipe pentru baraj se vor regăsi Gabriel Cădar, Anca Trip, Romario Rus, Mircea Donca, Daniel Feier, Bogdan Faur, Florin Mureşan şi Valter Heil. Dintre aceştia cei mai experimentaţi sunt Florin Mureşan (care a trecut pe la Dinamo II), dar şi Valter Heil, aflat într-o perioadă în lotul celor de la FC Vaslui. Un jucător care a evoluat în multe meciuri pentru prima echipă este Daniel Feier (cel mai în vârstă jucător - 27 de ani), în timp ce restul sunt juniori din propria pepinieră.

 

Să mai spunem că Olimpia II Satu Mare are cea mai bună apărare (21 de goluri primite) , dar şi cel mai bun atac (88 de goluri marcate). Golgeterul echipei este Horea Bîgiu - 15 goluri.

 

 

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 443

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter