Caută articole

Filtrează articole
MINIFOTBAL

LIGA I

19.06.2015 - 11:25

Daniel Cenan, înger şi demon pentru CS Crasna

Daniel Cenan, înger şi demon pentru CS Crasna

În cele 120 de minute, fostul jucător  al Armăturii  şi-a dus echipa de la extaz  la agonie, prin penalty-ul ratat în prima repriză, golul marcat înainte de pauză  şi bara transversală din ultimele  secvenţe din prelungiri


 

Chiar dacă Luceafărul Bălan a fost favorită certă în finala cu CS Crasna şi echipa lui Liviu Feraru a avut atuurile ei, iar câţiva jucători cu experienţă puteau face diferenţa. Printre ei s-a aflat Daniel Cenan, fostul jucător al Armăturii, care a fost înger şi demon pentru CS Crasna.  Mai întâi în prima repriză, atacantul putea egala după un penalty, însă a executat slab, iar Petcu a apărat.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Tot Cenan a fost pe fază la o greşelă a portarului de la Bălan, iar înainte de pauză a înscris pentru 1 - 1.  De câte ori a avut ocazia, talentatul jucător a hărţuit defensiva adversă şi în prelungiri, mai precis în ultimele secvenţe putea aduce trofeul la Crasna, însă a şutat în bara transversală de la 16 metri.

 

La seria penalty-uri, Daniel Cenan a marcat un gol şi se pregătea să desfacă o şampanie mare, pentru a sărbători victoria. Până la urmă, Cupa a fost câştigată de Luceafărul Bălan, iar şampania lui Cenan a jucat feste, astfel că dopul a sărit în urma presiunii şi l-a lovit pe jucător în nas. În cazul celor de la Luceafărul Bălan, să spunem că şampania a fost păstrată la rece până după “dubla” barajului cu Olimpia II Satu Mare, când cu toţii sperăm să sărbătorim o promovare în Liga a III-a a echipei conduse de Radu Pop.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 862

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

balan - 19.06.2015 - 12:31

petarda de la Crasna :))))


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter