Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

19.06.2015 - 09:48

Marius Paşca - antrenor Luceafărul Bălan:“Avem jucători cu experienţă care pot face diferenţa la baraj”

Marius Paşca - antrenor Luceafărul Bălan:“Avem jucători cu experienţă care pot face diferenţa la baraj”

Tehnicianul este de părere că la barajul de promovare, Olimpia II Satu Mare are un uşor avantaj

 
 
Momentul adevărului pentru Luceafărul Bălan, care sâmbătă, de la ora 17.30 susţine primul meci din cadrul dublei barajului de promovare în Liga a III-a. Campioana Sălajului se duelează la Satu Mare cu Olimpia II, formaţie care va avea în lot şi câţiva jucători de la prima echipă. Tocmai de aceea, antrenorul Marius Paşca este de părere că sătmărenii au un uşor avantaj, însă este convins că echipa sa va da totul pentru o promovare în Liga a III-a.
 
“Este munca de un an de zile care se va decide în cele două meciuri. La prima vedere dacă e să fim realişti şi să luăm în calcul anumite aspecte, Olimpia II are un uşor avantaj. Dar sper să avem capacitate să gestionăm bine cele două meciuri şi cu siguranţă că echipa care va fi mai disciplinată şi mai omogenă va avea câştig de cauză. Cei de la Olimpia fac antrenamente în fiecare zi şi beneficiază şi de aportul unor jucători de la prima echipă, dar şi noi avem 4 - 5 jucători care au jucat în ligile superioare şi au o anumită experienţă. Ei pot să facă diferenţă. Pentru noi şi un egal ar fi foarte bun la Satu Mare, dar sunt convins că promovarea se va juca până în ultimul minut al meciului de la Gâlgău. Nu ne facem probleme că ar putea fi un scor la meciul tur care să ne  scoată din ecuaţia promovării. La Satu Mare nu vom juca defensiv şi vom avea un cuvânt de spus”, a declarat Marius Paşca
 

Vizualizari: 484

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

acelasi pop ioan- observator fotbal jud. Maramures - 21.06.2015 - 14:41

Va fi o mare bucurie sa fiu alaturi de voi la jocul retur din 27.06, cand sper sa particip la bucuria promovarii.

Nume:

pop ioan - 21.06.2015 - 14:36

Felicitari Marius, tie ,intregii echipe si tuturor celor ce sunt alaturi de voi. Ati obtinut un rezultat incurajator care va da dreptul sa sperati la promovare in liga a III-a. Suntem alaturi de voi cu sufletul si cu incurajarile. Hai Luceafarul.


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter