Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

18.06.2015 - 14:28

Consiliul Judeţean se retrage de la HC Zalău!

Consiliul Judeţean se retrage de la HC Zalău!

Susţinătorul majoritar al grupării pregătite de Gheorghe Tadici urmează să îşi piardă calitatea de acţionar, iar această situaţie va fi hotârâtă într-o şedinţă extraordinară ce va avea loc chiar la începutul săptămânii viitoare


 

Modificările aduse Legii 69/2005 "Legea educaţiei fizice şi sportului”, prin Ordonanţa de Urgenţă 2/2015 a stârnit multe controverse. Multe cluburi de handbal din România s-au arătat nemulţumite de modificări, iar antrenorul echipei HC Zalău a făcut chiar şi un amendament, care în final a fost aprobat în Parlament. 
 
Însă, se pare că lucrurile nu s-au rezolvat în totalitate având în vedere că Consiliul Judeţean Sălaj se retrage din acţionariatul echipei HC Zalău, proiectul urmând să fie aprobat în cadrul şedinţei extraordinare programate luni, 22 iunie. 
 
"Necesitatea acestui proiect a fost determinată de modificările aduse Legii 69/ 2000 - Legea educaţiei fizice şi sportului, prin OUG 2/ 2015, modificări care intră în vigoare din sezonul competiţional 2015-2016. În acord cu noile reglementări legislative, finanţarea activităţilor sportive de performanţă ale cluburilor şi asociaţiilor sportive participante la competiţii de interes naţional şi internaţional se va putea face de către autorităţile publice exclusiv pe baza unor contracte de finanţare a programelor sportive”, paragraf din comunicatul de presă emis de Consiliul Judeţean Sălaj. 
 
Instituţa condusă de Tiberiu Marc doreşte să susţină în continuare activitatea sportivă de performanţă desfăşurată de HC Zalău, cu respectarea tuturor prevederilor legale în domeniu.
 
Ulterior retragerii Consiliului Judeţean Sălaj din  calitatea de membru asociat în cadrul Asociaţiei Handbal Club Zalău, celelalte patru persoane juridice asociate la acest club îşi păstrează pe mai departe calitatea de asociaţi cu drepturi egale, urmând să se procedeze la modificarea statutului.  
 
Vom reveni! 

Vizualizari: 928

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter