Connect with us

FOTBAL

Dacian Nastai: “E tentantă oferta venită de la Şimleu”

Tehnicianul echipei Luceafărul Oradea – liderul din Seria a V-a a Ligii a III-a nu ar spune nu unei reveniri sub Măgură. Prima şi, de altfel, singura experienţă a lui Dacian Nastai ca antrenor la nivelul ligii secunde a fost trăită la Şimleu Silvaniei. De altfel, FC Silvania şi-a început parcursul în Liga a II-a sezonul trecut, cu antrenorul sătmărean pe banca tehnică. Colaborarea s-a încheiat undeva în retur, după ce echipa avusese un parcurs mai puţin reuşit.

  Acum, cele părţi sunt gata să stea din nou la masa negocierilor, în speranţa că Nastai poate veni să salveze corabia aflată în derivă, după disputarea primelor 9 etape din Seria Vest. Situaţia este puţin complicată, deoarece Dacian Nastai se află sub contract cu Luceafărul Oradea – liderul Seriei a V-a din Liga a III-a. „E o ofertă tentantă şi cred că orice antrenor din Liga a III-a şi-ar dori să facă pasul spre eşalonul superior. Eu am avut o discuţie cu cei de la Şimleu, dar nu s-a concretizat nimic, astfel că e prematur să declar ceva în acest sens. Şi dacă ar fi să fac acest pas, ar trebui discutaţi şi respectaţi mai întâi o serie de paşi mărunţi”, a explicat antrenorul.

În schimb, el nu-şi poate explica situaţia în care a ajuns Silvania. „Sincer, nu am urmărit atent parcursul şimleuanilor din acest campionat, dar acum am văzut că sunt în coada clasamentului. Când mă uit peste componenţa echipei, văd un lot mult schimbat în bine faţă de anul trecu şi mă mir cum s-a ajuns în situaţia asta”, a spus sătmăreanul.

Nastai a ţinut să precizeze că se simte foarte bine şi la Oradea, unde a întâlnit un grup unit. „Mă simt bine la Luceafărul, unde vin cu mare plăcere la meciuri şi la antrenamente. Oricum, eu îmi văd de treabă, iar în acest moment îmi concentrez atenţia asupra meciului de vineri, cu Autocatania Caransebeş, formaţia de pe locul 4, care are ca obiectiv promovarea, primind un singur gol în acest sezon”, a încheiat tehnicianul. 

La rândul său, preşedintele Silvaniei, Ioan Gurzău ne-a declarat: „Marius Baciu şi Dacian Nastai sunt în pole-position. Ambii ar fi tentaţi de o colaborare cu FC Silvania. Baciu aşteaptă să-i dăm un răspuns, iar Nastai aşteaptă să fie sunat de către unul dintre finanţatori”.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL