Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a-V-a

18.06.2015 - 11:07

TOT OFICIAL: Play-off-ul la Liga a V-a nu se mai dispută!

TOT OFICIAL: Play-off-ul la Liga a V-a nu se mai dispută!

”Nu putem să obligăm echipele să joace, mai ales că play-off-ul nu a fost stabilit concret la început de sezon”, a spus preşedintele de la AJF Sălaj, Daniel Sabou


 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Play-off-ul la Liga a V-a a devenit subiect închis, după ce în zilele trecute s-a decis ca faza superioară a campionatului să nu se mai dispute. Deşi părea oficial că se va organiza un play-off pe fiecare Seriei unde să se califice primele patru clasate, în cele din urmă acesta nu va mai avea loc, mai ales că mai multe echipe şi-au manifestat intenţia de a nu participa. Cu atât mai mult cu cât în regulamentul întocmit de vechea conducere de la AJF Sălaj, nu era specificat exact modalitatea de disputare a play-off-ului sau a numărului de echipe participante. Practic, totul a fost o harababură, pe care oficialii de la AJF Sălaj au trebuit să o rezolve.

 

”Noi am discutat cu primele patru clasate din fiecare Seriei, iar din cele 12 echipe, doar CS Hida, Cetatea Buciumi şi Unirea Hereclean doresc să joace. Nu putem să obligăm echipele să joace, mai ales că play-off-ul nu a fost stabilit concret la început de sezon. Nu a fost nicio şedinţă de Comitet Executiv, în care să se specifice exact regulamentul de disputare. Nu avea rost să programăm meciurile fiindcă majoritatea echipelor nu s-ar fi prezentat.Play-off-ul a fost o încurcătură, dar nu din cauza actualei conduceri de la AJF Sălaj”, ne-a declarat preşedintele AJF Sălaj, Daniel Sabou. 

 

În aceste condiţii, au fost declarate câştigătoarele Seriilor: AS Creaca Jac ( Est), Gloria Ban (Centru) şi Sportul II Şimleu (Seria Vest).

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 905

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Bunaciu - 24.06.2015 - 02:32

Copile lucaciu ,noi delegatii nu vrem sa bagam bani asa de dragul unuia care in ce serie pica ia locul 2.asa ca nu mai comenta aberatii,doar locul 1 se premiaza.Si ce e scris se respecta!Restul sunt povesti georgiene.La restul de comentarii,ma mir de ce un ziar ce se respecta le lasa acolo!Strica peisajul!

Nume:

lucaciu - 19.06.2015 - 12:52

In regulament scrie clar ca se joaca play-off. Din pacate, incompetenta este prea mare pentru a putea respecta regulamentele in vigoare. Sabau si Moga, n-au nici o vina, acestea sunt limitele lor!

Nume:

sportul - 18.06.2015 - 15:12

Ce are Sabau cu asta?? Nu inteleg....sau este un retardat care cauta motive sa scrie aiurea...

Nume:

:))) - 18.06.2015 - 12:00

Vai de el AJF! Sabau esti penibil!


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter