Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

17.06.2015 - 21:55

Răzvan Dulap, fostul jucător al Zalăului: “Aş vrea să joc la “U” Cluj”

 Răzvan Dulap, fostul jucător al Zalăului: “Aş vrea să joc la “U” Cluj”

Fundaşul şi-a încheiat aventura la FC Zalău şi va reveni la Universitatea, echipă cu care mai are contract încă 2 ani


 În iarnă, Răzvan Dulap şi Alin Mutu au lăsat Metalurgistul Cugir şi au fost împrumutaţi de “U” Cluj, la FC Zalău, astfel că cei doi jucători au venit sub Meseş cu ambiţii de promovare. Ambii au demonstrat că au călităţi, însă la final de sezon nu s-au putut bucura de o promovare. În condiţiile în care FC Zalău va rămâne în Liga a III-a, cei doi jucători au şanse minime să continue sub Meseş, iar Răzvan Dulap este deja cu gândul la o revenire în tabăra celor de la “U” Cluj.”Eu sunt sub contract cu “U” Cluj şi aş vrea să rămân la Universitatea şi să joc. Mai am doi ani contract şi sper ca problemele echipei să se rezolve şi să continuăm în Liga a II-a”, a spus Răzvan Dulap.

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Chiar dacă a evoluat doar un retur la FC Zalău, Răzvan Dulap consideră că a petrecut o perioadă frumoasă, sub Meseş. “A fost un retur frumos, dar îmi pare rău că nu am reuşit să promovăm. Sper ca pe viitor să se reuşească promovarea fiindcă la Zalău sunt oameni dornici de performanţă  şi un preşedinte cu un caracter extraordinar”, a precizat Răzvan Dulap.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 793

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter