Caută articole

Filtrează articole
ALTE SPORTURI

PESCUIT

17.06.2015 - 16:50

Participare numeroasă la Cupa „Metalurgistul” de pe lacul Vârşolţ

Participare numeroasă la Cupa „Metalurgistul” de pe lacul Vârşolţ

Tradiţionala competiţie de pescuit sportiv staţionar a fost câştigată de Veres Zoltan, în timp ce concursul feminin a avut două câştigătoare


 

Organizată de SC TenarisSilcotub, în colaborare cu Sindicatul “Metalurgistul”, Cupa „Metalurgistul” şi-a consumat a XXI-a ediţie, la finalul săptămânii trecute, la barajul de piatră de la lacul de acumulare Vârşolţ. Astfel, sâmbătă dimineaţa de la ora 9.00, 55 de pescari amatori şi cinci arbitri de la societatea din Zalău au fost implicaţi în această competiţie, devenită acum tradiţională. Fiecare concurent a avut la dispoziţie o singură undiţă şi a pescuit la plută, în două manşe a câte două ore.

La final, a avut loc cântarul oficial, iar apoi o mică festivitate de premiere, la care organizatorii au acordat diplome, cupe şi materiale pescăreşti pentru participanţii care au urcat pe podium. Astfel, primul loc a fost ocupat de Veres Zoltan, cel care a acumulat o cantitate de 5.5 kilograme de peşte, primind aplauzele colegilor, dar şi o lansetă. Ocupantul locului secund a primit un mincioc şi o găleată de pescar, în timp ce locul trrei a primit un miniaragaz cu batelie cu gaz. Cea mai mare captură a fost un caras de 560 de grame, a fost prins de Alin Lontea, cel care a primit şi un premiu special.

În concurs s-au înscris şi  două reprezentante ale sexului frumos, care au avut şi o prestaţie curajoasă, ridicându-se la nivelul bărbaţilor. Tocmai de aceea, organizatorii au decis că ambele merită primul loc! Pe lângă cupe şi diplome, doamnele au primit şi perne cu motiv pescăresc.

Trebuie spus că cei mai iscusiţi pescari de la TenarisSilcotub vor fi convocaţi de conducerea AJVPS Sălaj pentru Campionatul pe întreprinderi, ce va avea loc în toamnă.

 
CLASAMENT masculin:

1. Veres Zoltan

2. Ioan Dombi

3. Adrian Moldovan

 

CLASAMENT feminin:

1. Dina Moldovan

1. Elena Ţârlea


Vizualizari: 1461

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter