Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

17.06.2015 - 15:13

Decizie radicală luată de Federaţia Română de Handbal

 Decizie radicală luată de Federaţia Română de Handbal

În Liga Naţională de handbal feminin nu va mai exista play-off şi play-out


 

Adio play-off şi play-out. Federaţia Română de Handbal a anunţat, la Cluj-Napoca, cu ocazia returului dintre România şi Serbia, că viitorul sezon al Ligii Naţionale de handbal feminin nu se va desfăşura după sistemul cu play-off şi play-out.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Oficialii Federaţiei au luat această hotărâre pentru a uşura calendarul competiţional, iar România să se poată pregăti pentru eventualele examene pentru Jocurile Olimpice de la Rio.  

 

Altfel spus, după 26 de etape, România îşi va afla campioana şi echipele care vor retrograda. Totuşi, sistemul de play-off şi play-out va fi păstrat în Liga Naţională de handbal masculin.  

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 909

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

gelu - 18.06.2015 - 10:05

Da la prevederea aberanta cu talia de la juniori si mai ales de la portari cand au de gand sa IA O MASURA ABSOLUT NORMALA?


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter