Connect with us

FOTBAL

Cosmin Bodea: “Aş veni la Şimleu, dar numai din iarnă”

Fostul tehnician de la FCM Târgu Mureş a refuzat oferta, Silvaniei, deoarece nu acceptă să preia echipe în timpul campionatului.

Primul nume mai important care cade de pe lista de antrenori căutaţi de FC Silvania este fostul dinamovist, Cosmin Bodea. El a fost contactat de conducerea grupării de sub Măgură, dar tratativele s-au oprit destul de repede, deoarece antrenorul a refuzat oferta venită de sub Măgură. Şi nu latura financiară a fost motivul care a dus la această decizie, ci faptul că Bodea nu doreşte să preia nicio echipă în timpul campionatului.

„Da. Am avut o discuţie cu Şimleul, dar am refuzat, deoarece nu-mi place să preiau echipe pe parcursul campionatului. Am încetat rapid discuţiile, cel puţin pentru moment, deoarece Silvania trebuie să găsească o soluţie viabilă. Sincer, aş veni la Şimleu, dar numai din iarnă, dacă oferta va mai fi valabilă”, a declarat Cosmin Bodea pentru Sportul Sălăjean.

Fost jucător la Dinamo, Cosmin Bodea a antrenat în sezonul trecut FCM Târgu Mureş, echipă ce avea să promoveze în Liga I. Însă, el nu a putut trăi din plin bucuria promovării, deoarece a fost demis cu cinci etape înainte de final. Interesant de remarcat că nici în urma partidelor de campionat cu FC Silvania, Bodea nu a avut prea mari motive de satisfacţie, deoarece ambele dueluri s-au încheiat nedecis: 1 – 1 la Şimleu Silvaniei, când FC Silvania a terminat meciul cu un om mai puţin în teren, şi 0 – 0 la Târgu Mureş, când „alb-albaştrii” au avut doi eliminaţi!

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL