Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

15.06.2015 - 18:56

Andrei Georgescu, după despărţirea de vicecampioană: “La Zalău a fost o perioadă foarte frumoasă, însă eu doream să evoluez cât mai mult”

Andrei Georgescu, după despărţirea de vicecampioană: “La Zalău a fost o perioadă foarte frumoasă, însă eu doream să evoluez cât mai mult”

Chiar dacă CS Volei Municipal i-a înaintat o ofertă, internaţionalul român a semnat un angajament cu rivala SCM “U” Craiova

 
Încă de la finalul sezonului trecut, conducerea vicecampioanei a anunţat că va încerca să continue cu acelaşi lot şi în campionatul viitor. În acest moment, CS Volei Municipal are deja şase jucători, dar şi cei doi juniori şi-au dat acordul pentru un alt contract. Nu la fel s-a întâmplat şi în cazul lui Andrei Georgescu (n. 22 martie 1991), cel care a semnat cu o rivală a Zalăului! 
 
 
Originar din Craiova, ridicătorul a hotărât să revină acasă, după o perioadă de cinci ani. După ce a părăsit CSS Craiova în vara anului 2010, acesta a evoluat trei ani la “U” Cluj, după care  a venit transferul la CS Volei Municipal. Aici a cucerit două medalii de argint, dar şi Cupa României. În week-end, internaţionalul a ajuns la un acord cu SCM “U” Craiova şi a semnat un contract pe doi ani cu formaţia pregătită de Dănuţ Pascu, cel care l-a promovat pe jucător la Naţionala mare!

 
“La Zalău a fost o perioadă foarte frumoasă, unde am întâlnit o echipă ce doreşte performanţă. Eu vreau, însă, să evoluez cât mai mult, iar de la Craiova am primit o ofertă mai bună pentru mine. Pe final, vreau să le mulţumesc tuturor celor de la echipă, pentru perioada pe care am petrecut-o acolo şi le urez multă baftă în competiţiile în care sunt angrenaţi”, ne-a declarat internaţionalul român.

Vizualizari: 674

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

bravo Andreiutz - 16.06.2015 - 00:26

Multa bafta acolo !


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter