Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a-V-a

15.06.2015 - 18:03

Gheorghe Pop – conducător Gloria Ban: “Nu ne sperie un play-off, dar există riscul să nu ne prezentăm”

 Gheorghe Pop – conducător Gloria Ban: “Nu ne sperie un play-off, dar există riscul să nu ne prezentăm”

 
Primarul comunei Bănişor nu este de acord cu disputarea play-off-ului la Liga a V-a

 
 
Play-off-ul de la Liga a V-a a născut multe controverse, iar cele mai mari sunt în Seria Centru, între Gloria Ban şi Cetatea Buciumi. După sezonul regulat, Gloria Ban a terminat în fotoliul de lider, însă situaţia s-ar putea schimba în cazul în care se va juca play-off-ul. 
 
Totul despre faza superioară a campionatului se va decide marţi, într-o şedinţă la sediul AJF, însă unele echipe şi-au manifestat intenţia de a nu participa, printre ele aflându-se şi Gloria Ban.
 
“Consider că am câştigat meritat Seria Centru. Am avut parte de meciuri grele, disputate, însă s-a văzut că avem şapte jucători care au evoluat la juniori republicani, iar aceştia au contat mult în obţinerea acestor rezultate. În cazul în care nu ni se va acorda titlul de campioană a Seriei, vom face o contestaţie pentru ca cei de la AJF să ne aducă o motivaţie legală pentru organizarea unui play-off. Orice regulament se votează şi aprobă înainte de începerea unei competiţii. Nu am nimic cu persoanele din conducerea AJF, însă stabilirea organizării unui play-off în timpul campionatului nu este legal. Ba mai mult, avem şapte studenţi în echipă, iar prezenţa acestora la eventualele meciuri următoare este aproape imposibilă”, a declarat primarul comunei Bănişor, Gheorghe Pop.  

Vizualizari: 797

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter