Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a IV-a

13.06.2015 - 00:18

Cupa României din Sălaj îşi decide câştigătoarea

 Cupa României  din Sălaj îşi decide câştigătoarea

Luceafărul Bălan şi CS Crasna vor lupta pentru trofeu, într-o finală în care noua campioană este favorită certă  


 

 Devenită campioană judeţeană cu cu un avans de 23 de puncte faţă de ocupanta locului secund, Luceafărul Bălan este cu gândul la barajul de promovare, dar până atunci, formaţia antrenată de Marius Paşca vrea să îşi mai treacă în cont un trofeu. Este vorba de Cupa României, competiţie unde Bălanul a ajuns în finală, după ce a eliminat Steaua Cosniciu, Olimpic Bocşa şi CS Barcău Nuşfalău. Adversara campioanei este CS Crasna, care este surpriza competiţiei din acest sezon. Deşi la nivel de lot a suferit multe modificări, până la urmă, gruparea antrenată de Liviu Feraru şi Claudiu Cornaci a reuşit câteva rezultate bune în returul pe care l-a încheiat pe locul 9.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Mult mai notabile au fost rezultatele din Cupa României, acolo unde Daniel Cenan şi colegii săi au eliminat trei echipe din Liga a IV-a, printre care se numără şi ultimele două campioane ale Sălajului! Ajunsă în finală, CS Crasna nu vrea să facă un simplu act de prezenţă în duelul cu Luceafărul Bălan, astfel că este gata de o surpriză uriaşă. De departe, Luceafărul este favorită, având multe avantaje în faţa adversarei, însă CS Crasna mizează pe dorinţa jucătorilor de a se afirma într-o astfel de partidă.

 

Finala Cupei Românie se va disputa în cele din urmă sâmbătă, de la ora 11.00 pe Stadionul “Rapid” din Jibou. Oficialii de la AJF au dorit ca meciul să se joace pe Stadionul Municipal din Zalău, însă s-au lovit de o chirie exagerată! În discuţii a fost şi stadionul din Şimleu, mai ales că gazonul arată excelent, dar până la urmă, locaţia bătută în cuie a rămas stadionul din Jibou. Cu ocazia finalei va avea loc şi festivitatea de premiere a campioanei judeţene - Luceafărul Bălan.   

 

Sâmbătă, ora 11.00, Stadionul “Rapid” din Jibou:  

Luceafărul Bălan - CS Crasna   

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 338

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter