Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a IV-a

12.06.2015 - 14:39

Liviu Feraru - antrenor CS Crasna: “Nu suntem victime sigure în Cupa României”

Liviu Feraru - antrenor CS Crasna:   “Nu suntem victime sigure în Cupa României”

Sâmbătă, cu începere la ora 11.00 se dă startul finelei Cupei României


 

 Duel de zile mari în finala Cupei României, acolo unde Luceafărul Bălan şi CS Crasna luptă pentru trofeu. Bălan este şi campioana judeţului, câştigând 25 de partide din 26 jucate, însă Crasna nu se declară direct pierzătoare şi vrea să provoace Bălanului o înfrângere. “Pentru noi este o performanţă că am ajuns în finală, fiindcă în campionat am avut rezultate mai slabe, mai ales în tur. Acesta a fost şi obiectivul trasat de conducere de a juca finala. Fără discuţii, Bălanul are prima şansă, iar valoarea lotului este mult mai mare faţă de echipa noastră. Dar se poate întâmpla orice, mai ales că este un singur meci. Şi noi avem câţiva jucători care au experienţă şi care ştiu să găsească soluţii. Sper să avem tot lotul la dispoziţie şi să facem o figură frumoasă. Mergem încrezători nu ca şi victime sigure. Mulţumim conducerii care ne susţine şi sperăm să obţinem un rezultat bun”, ne-a declarat Liviu Feraru.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 350

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter