Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

JUNIORI

11.06.2015 - 20:28

Victorie mare pentru juniorii de la CS Barcău Nuşfalău

 Victorie mare pentru juniorii de la CS Barcău Nuşfalău

Dacă în Sălaj domină toate competiţiile la nivel de juniori A1, elevii lui Adrian Damian şi Vasile Paşca se remarcă şi în afara judeţului, câştigând la Bistriţa în faţa campioanei din judeţul Bistriţa-Năsăud 


 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

De şapte ani, gruparea condusă de Adrian Damian domină autoritar campionatul de juniori din Liga a IV-a Sălaj, pe care l-a câştigat de şase ori, ultima dată anul acesta. Calificată în faza următoare a competiţiei, campioana CS Barcău a avut în faţă un adversar puternic la faza zonală, cel puţin pe hârtie: ACS FC Bistriţa.

 

 

În prima manşă, desfăşurată joi după-amiază la Bistriţa, CS Barcău a realizat un rezultat formidabil, câştigând clar! Plini de emoţii, Boldizsár Attila şi compania au jucat  mai rigid, cu mai multe greşeli. Încet-încet, diferenţa de valoare dintre cele două formaţii a început să se vadă şi sălăjenii au jucat fotbal. Gazdele au dominat, dar steril şi formaţia din Nuşfalău a reuşit un contraatac, chiar înaintea pauzei, prin Vasile Ciorba, după o pasă foarte bună a lui Szabó Csaba. După pauză, tot elevii lui Adrian Damian şi Vasile Paşca au fost tot mai proaspeţi şi a venit şi al doilea gol, după o lovitură liberă executată de acelaşi Vasile Ciorba, mingea a fost puţin deviată şi a intrat în poarta celor  de la Bistriţa. 

 

 

Prin acest succes, campioana Sălajului devine favorită certă la calificarea în faza următoare. Partida retur este programată sâmbătă după-amiază, de la ora 17.00, pe Stadionul Municipal din Zalău. 

 

 

Vom reveni!

 

ACS FC Bistrita – CS Barcau Nuşfalău 0 – 2 (0 – 1)!!!

 

A marcat: Vasile Ciorba (2)

 

 

CS Barcău: Alt Ádám - Adrian Nagy, Ionuţ Sabău, Boldizsár Attila, Dan Lupou - Răzvan Ardelean, Viorel Kallai, Radu Mate jr., Hosszú Norbert - Vasile Ciorba şi Szabó Csaba. Antrenori: Adrian Damian şi Vasile Paşca

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1055

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter