Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

11.06.2015 - 12:15

HC Zalău mai pierde o jucătoare!

 HC Zalău mai pierde o jucătoare!

După ce s-a despărţit de Georgiana Ciuciulete şi Roxana Varga, iată că, gruparea de la poalele Meseşului se desparte şi de Andrada Maior-Paşca

 

Extrema stânga a evoluat doar un sezon la HC Zalău sub formă de împrumt de la HCM Baia Mare. Înţelegerea a expirat odată cu finele sezonului, iar antrenorul Gheorghe Tadici nu a insistat ca handbalista să rămână la poalele Meseşului. Deşi a evoluat doar un sezon la echipa sălăjeană, Andrada Maior-Paşca a avut câteva meciuri în care a strălucit, la fel cum a fost şi ultimul cu CSM Ploieşti, în care extrema a marcat nu mai puţin de şapte goluri.  

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Din păcate, HC Zalău a pierdut câteva jucătoare importante, şi este pe punctul de a o pierde şi pe Crina Pintea, altfel spus, pe managerul Gheorghe Tadici îl aşteaptă o vară lungă în care trebuie să pună la punct strategia pentru sezonul viitor. 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 904

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter