Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a IV-a

11.06.2015 - 11:09

EXCLUSIV: Luceafărul Bălan se va duela cu campioana judeţului Satu Mare la barajul pentru Liga a III-a

EXCLUSIV: Luceafărul Bălan se va duela cu campioana judeţului Satu Mare la barajul pentru Liga a III-a

De la ora 11.00, la sediul FRF a avut loc şedinţa în care au fost stabilite meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a

 

Misiune dificilă pentru campioana judeţului Sălaj, la barajul de promovare în Liga a III-a. Deşi unele voci spuneau că mai mult ca sigur, Bălanul se va duela cu campioana din Maramureş - ACS Fotbal Comuna Recea, până la urmă în calea sălăjenilor a ieşit reprezentanta judeţului Satu Mare.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

În judeţul vecin, lupta la titlu s-a dat în teren, dar şi prin birourile de la AJF Satu Mare.  După o decizie a Comisiei de Disciplină de marţi, Olimpia II a câştigat la "masa verde" duelul cu Luceafărul Decebal, de acum 7 luni, astfel că a trecut pe primul loc. Mai mult s-a şi distanţat în fotoliul de lider, după ce miercuri a câştigat şi restanţa cu Talna Oraşu Nou, iar cu o etapă înaintea finalului de sezon, Olimpia II Satu Mare nu mai poate pierde titlul, având 4 puncte avans faţă de Luceafărul Decebal.

 

În condiţiile în care adversara Bălanului este echipa satelit a divizionarei secunde, să spunem că misiunea grupării conduse de Radu Pop a devenit dificilă, însă nu şi imposibilă.

 

Meciul tur este programat pe 20 iunie, la Satu Mare, iar returul o săptămână mai târziu la Gâlgău Almaşului.

 

Celelalte judeţe limitrofe se vor duela după cum urmează: Alba - Arad, Bihor - Cluj şi Bistriţa-Năsăud - Maramureş. 

 

Vom reveni şi cu alte amănunte 

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 834

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

olimpia II - 11.06.2015 - 12:54

adio, visul frumos s-a spulberat


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter