Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

11.06.2015 - 09:59

Ervin Kinczel: “Am oferte din Ungaria şi Germania, dar nu refuz nici Zalăul”

 Ervin Kinczel: “Am oferte din Ungaria şi Germania, dar nu refuz nici Zalăul”

Jucătorul şi-a încheiat contractul cu FC Zalău şi vrea o nouă provocare


 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 Mai mulţi jucători şi-au încheiat contractul cu FC Zalău, iar printre ei se află şi mijlocaşul Ervin Kinczel. Jucătorul a evoluat un sezon la gruparea de sub Meseş unde a avut speranţe de promovare, însă finalul campionatului a regăsit echipa doar pe locul 3. În aceste condiţii, Kinczel este mai mult cu gândul la o plecare în străinătate, însă ar lua în calcul şi o nouă colaborare cu FC Zalău, dacă s-ar dori promovarea.

 

“Mi-a plăcut la Zalău, însă din păcate nu am reuşit să promovăm. Contractul meu s-a terminat şi încă nu am vorbit cu nimeni din conducere despre ce se va întâmpla pe viitor. Şanse să rămân la Zalău ar fi, dacă s-ar dori cu adevărat promovarea. Am şi alte oferte din Ungaria, dar mă gândesc şi la o aventură în ligile inferioare din Germania”, a declarat Ervin Kinczel.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 501

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter