Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

10.06.2015 - 20:53

Cristina Laslo rămâne la “U” Cluj

Cristina Laslo rămâne la “U” Cluj

Antrenoarea Amariei a convins-o pe Laslo să rămână la Cluj, chiar dacă a avut oferte de la formaţii puternice din Liga Naţională


 

Altă dată o formaţie care se lupta pentru un loc de cupă europeană, acum o echipă care s-a zbătut să rămână în Liga Naţională. Oricum, “U” Cluj rămâne un nume în hndbalul românesc şi cu siguranţă va reveni în plutonul fruntaş aşa cum a fost ani de zile. Pentru a nu se mai vedea nevoită să lupte pentru evitarea retrogradării, oficialii de la Cluj vor să păstreze în mare lotul şi pe antrenoarea Carmen Amariei care şi-a şi dat acordul. Ba mai mult, Amariei a reuşit să o convingă pe Cristina Laslo să rămână la Cluj, după ce a avut ofertă chiar şi de la campioana României şi mulţi o dădeau deja transferată. Oficialii Clujului vor să le păstreze în lot şi pe Florina Chintoan şi Magda Paraschiv, ale căror contracte au expirat în această vară. 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 569

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter