Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a IV-a

10.06.2015 - 14:23

Luceafărul Bălan, în aşteptarea adversarului de la barajul de promovare. VEZI posibilele adversare

 Luceafărul Bălan, în aşteptarea adversarului de la barajul de promovare. VEZI posibilele adversare

“Luceafărul Oradea este cel mai greu adversar. Cu restul campioanelor din judeţele limitrofe avem şanse”, a spus antrenorul Marius Paşca


 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

De departe campionatul din Sălaj a fost al Bălanului, care în 26 de etape a înregistrat 25 de victorii şi o singură înfrângere. Campioana Sălajului este în cărţi şi pentru câştigarea Cupei României, urmând să joace finala cu CS Crasna, însă chiar dacă mai are de susţinut un meci oficial, Bălanul se gândeşte la barajul de promovare care se apropie cu paşi rapizi. 

 

 

Pe 20 iunie (turul) şi 27 iunie (returul), gruparea condusă de Radu Pop va încerca promovarea în Liga a III-a, iar acum îşi aşteaptă adversarul cu care va lupta pentru accederea în eşalonul superior.

Majoritarea campionatelor din judeţele limitrofe s-au încheiat, iar oficialii campioanei Sălajului şi-au luat notiţe de la toate campioanele judeţene, tehnicianul Marius Paşca fiind prezent la câteva partide în care au evoluat posibilele adversare de la baraj. Concluziile lui Paşca sunt clare: Bălanul are  şansa ei cu mai toate campioanele judeţene, însă sălăjenii au frică de un adversar, este vorba de Luceafărul Oradea - campioana judeţului Bihor.

 

 

Sperăm noi ca acest adversar să fie evitat, mai ales că şi în sezonul trecut, campioana Sălajului s-a duelat tot cu o reprezentă a judeţului Bihor. “Luceafărul Oradea este echipa cea mai organizată şi are şi potenţă financiară. Cu siguranţă este cel mai greu adversar pe care am putea să îl întâlnim. În rest, campioanele din judeţele Satu Mare, Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi Cluj sunt de valori egale. Cu echipele respective avem şanse. Am urmărit aproape toate adversarele şi fiecare are plusuri şi minusuri. Depinde de fiecare echipă cum îşi gestionează cele două meciuri. Îmi doresc un adversar cât mai accesibil însă indiferent care va fi trebuie să fim foarte concentraţi asupra celor două meciuri de baraj”, a declarat Marius Paşca. În zilele următoare urmează ca oficialii de la FRF să facă şi public jocurile de baraj, dar până atunci să cunoaştem mai bine posibilele adversare.                     

 

 

 

Posibilele adversare

 

 

Judeţul Bihor: Luceafărul Oradea a devenit campioană cu patru etape înaintea finalului de sezon. Bihorenii au o echipă organizată, un lot în care se regăsesc şi câţiva jucători cu experienţă în ligile superioare, dar şi un antrenor cu nume (Zsolt Muzsnay). În 29 de etape orădenii au contabilizat 28 de victorii şi un singur egal, fiind neînvinşi.

 

 

Judeţul Satu Mare: Luceafărul Decebal este pe primul loc cu o etapă înainte finalului de sezon. Campionatul încă se joacă, iar Olimpia II mai are de jucat o restanţă, pe care dacă o va câştiga se va apropia la 3 puncte de lider. Astfel, titlul se decide în ultima etapă, dar echipa din Decebal are prima şansă. Antrenorul de la Decebal este un fost jucător de la Silvania Şimleu - Cosmin Iuhas, care joacă şi la Olimpia! În echipa sătmăreană evoluează şi Adrian Marinaş, un fost jucător de la Silvania Şimleu şi FC Zalău.

 

 

Judeţul Maramureş: ACS Fotbal Comuna Recea este noua campioană a judeţului, după ce a dispus în finală de câştigătoarea seriei Nord, CS Bradul Vişeu de Sus. Finala s-a decis în prelungiri, iar echipa din Recea a câştigat cu 2 - 1, după ce Bradul Vişeu a deschis scorul.

 

 

Judeţul Cluj: Potaissa Turda a câştigat Liga a IV-a, după o bătaie mare cu AS Mintiul Gherlii şi U Cluj II. Gruparea din Turda este formată exclusiv din jucători turdeni, iar majoritatea sunt fără experienţă în ligile superioare.

 

 

Judeţul Bistriţa-Năsăud: Voinţa Cetatea a câştigat campionatul după o luptă cu Voinţa Livezile şi va reprezenta judeţul la barajul de promovare după 8 ani. Echipa reprezintă o comună, iar lotul este format în mare parte din jucători tineri.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 982

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter