Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

09.06.2015 - 20:37

Radu Căpîlnaşiu NU va mai fi primarul Zalăului

Radu Căpîlnaşiu NU va mai fi primarul Zalăului

 


Fost handbalist de performanţă, dar şi preşedinte a vicecampioanei CS Volei Municipal, edilul Zalăului a anunţat că nu va mai candida pentru un alt mandat, la alegerile de anul viitor


 

Foarte atras de fenomenul sportiv, Radu Căpîlnaşiu s-a implicat mult şi a susţinut sportul de masă şi de performanţă din funcţiile pe care le-a deţinut de-a lungul anilor. Fost handbalist de performanţă, într-un moment în care antrenorul său era tocmai Gheorghe Tadici, acesta a devenit viceprimar al municipiului în anul 2000, iar în anul 2004 a câştigat alegerile şi a devenit edilul Zalăului.

 
Acum, fostul handbalist se află la al treilea mandat, timp în care a susţinut sportul de masă, dar şi cele mai reprezentative formaţii de la poalele Meseşului, este vorba CS Volei Municipal (CS Remat), HC Zalău şi FC Zalău. O perioadă a fost şi preşedintele echipei de volei, cea care acum este susţinută aproape în totalitate de Primărie şi Consiliul Local...
 
Deşi în comunele sălăjene există mulţi primari care au în spate şi cinci-şase mandate (!), edilul Zalăului vrea să se oprească la al treilea. Astfel, în cadrul unei conferinţe de presă, ce a avut loc vinerea trecută, a anunţat că nu va mai candida pentru un nou mandat,la alegerile locale de anul viitor.
 
“Probabil că nu voi mai candida. Consider că ar fi cazul să-mi găsesc o altă funcție, deoarece cea de primar aduce multă uzură. O să ne consultăm la nivel de partid și o să căutăm cele mai bune soluții. Gândurile mele sunt să nu mai candidez”, a menţionat Radu Căpîlnaşiu.

Vizualizari: 784

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter