Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

LIGA NATIONALA

09.06.2015 - 11:15

Mireasa anului vine din Liga Naţională! GALERIE FOTO

Mireasa anului vine din Liga Naţională! GALERIE FOTO

Considerată una dintre cele mai frumoase handbaliste din România, jucătoarea Craiovei - Carmen Ilie - a făcut pasul cel mare şi s-a căsătorit cu alesul inimii 


 

Anul 2015 poarte fi considerat unul perfect pentru handbalista Carmen Ilie atât din punct de vedere sportiv, cât şi din punct de vedere personal. Formaţia la care joacă a reuşit să se califice în cupele europene, mai exact în Challenge Cup. Însă, bucuria cea mai mare a fost la începutul luni iunie, când frumoasa handbalistă a spus DA în faţa ofiţerului stării civile. 

 

După o relaţie de cinci ani, cei doi îndrăgostiţi au hotărât să îşi unească destinele şi să înceapă o viaţă frumoasă în doi. Mirele nu este nici el străin de sport, Alberto Şelaru fiind absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova. 

 

Nu puteau să lipsească de la eveniment colegele de la Craiova, printre care Alexandra Gogoriţă, Ana Maria Apipie, Andreea Ianaşi, dar şi noua antrenoare Simona Gogârlă. Naşii nu puteau să le fie decât cei mai buni prieteni, Gabriela şi Lorenzi Stănescu. "Gabriela îmi este cea mai bună prietenă şi a fost colegă cu mine la CSS Caracal", ne-a mărturisit handbalista Carmen Ilie. 

 

Sunt tineri, sunt frumoşi, iar viaţa o să le rezerve multe momente minunate. Vă dorim "Casă de piatră" şi multă fericire. 


Vizualizari: 1725

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter