Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a-V-a

08.06.2015 - 18:32

OFICIAL: Se joacă play-off la Liga a V-a!

OFICIAL: Se joacă play-off la Liga a V-a!

După terminarea sezonului, în fiecare Serie se va disputa un play-off unde se vor califica primele patru clasate

 

Play-off-ul din Liga a V-a a devenit subiectul principal în rândul echipelor din Liga a V-a, dar şi prin birourile de la AJF Sălaj.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Cum în toamnă, ultimul eşalon a fost restructurat în trei Serii, automat numărul de jocuri a scăzut, iar fosta conducere a AJF Sălaj a pus în discuţie disputarea unui play-off, la finalul returului. 

O lămurire exactă a acestui subiect urma să aibă loc la început de retur, însă lucrurile nu au fost dezbătute, astfel că finalul sezonului a devenit "încins" din acest punct de vedere.

 

Noua conducere de la AJF a gândit un campionat fără play-off, având în vedere că sezonul s-a prelungit prin câteva amânări, dar până la urmă situaţia s-a schimbat.

Unele echipe au solicitat disputarea fazei superioare a campionatului, iar oficialii de la AJF au decis ca play-off-ul să se dispute în fiecare Serie, mai ales că acest lucru este prevăzut şi în regulamentul de organizare a Ligii a V-a.

 

În play-off se vor califica primele patru clasate.


Despre modalitatea cum se va desfăşura play-off-ul, dar şi declaraţii despre acest subiect, în ediţia ziarului de miercuri

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 822

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter