Caută articole

Filtrează articole
DIVERSE

08.06.2015 - 18:23

Zalăul s-a mişcat în ritm de hip-hop. GALERIE FOTO

Zalăul s-a mişcat în ritm de hip-hop. GALERIE FOTO
“Toată lumea a rămas foarte impresionată, atât participanţii cât şi spectatorii”- Ella Cozma

 

În Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu” nu a mai fost loc nici măcar să arunci un ac. Zălăuanii, cu mic cu mare au venit să participe şi să-şi încurajeze apropiaţii în cel mai mare concurs de dans “hip hop” din judeţul Sălaj. Concursul a ajuns deja la a patra ediţie, şi s-a bucurat de o atmosferă extraordinară, făcută de publicul prezent. Concursul s-a desfăşurat pe cinci categorii: 3-4 ani, 5-6 ani, clasele 0-2, clasele 3- 4 şi clasele 8-12, în total peste 150 de copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 18 ani s-au înscris la concursul de “hip hop”. 19 echipe s-au întrecut în scheme care mai de care mai spectaculoase.

 

Toţi concurenţi au fost foarte buni, dar pentru că a fost un concurs, cineva trebuia să şi câştige. La prima categorie trupa “Mini me” s-a impus, în timp ce Baby Bosses a câştigat categoria 5-6 ani. La clasele 0-2, Hands Up a urcat pe prima treaptă a podiumului, iar la clasele 3-4 Beat Hunters s-a impus. La fel ca în ediţia de anul trecut, trupa Google Crew a câştigat la categoria 8-12. Toate echipele câştigătoare sunt pregătite de coregrafa Ella Cozma. La proba de solo, locul I a fost luat de Alexandra Drulea, în timp ce la proba duo Miruna Moldoveanu şi Iulia Sălăjan au urcat pe prima treaptă a podiumului.

 

“Concursul s-a desfăşurat în condiţii foarte bune, au venit mai mulţi copii să faţă de anul trecut. Toată lumea a rămas foarte impresionată, atât participanţii cât şi spectatorii. Vreau să-I mulţumesc Mirelei Pop pentru că la final a oferit un spectacol, cu fetele de la balet şi un spectacol de majorette”, ne-a declarat coregrafa Ella Cozma.
 
Mai multe amănunte în ziarul Sportul Sălăjean din 10 iunie!

Vizualizari: 1078

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter