Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

07.06.2015 - 16:25

Adrian Feher: “Vreau să mai joc încă patru sezoane!”

 Adrian Feher: “Vreau să mai joc încă patru sezoane!”

 Aflat la final de contract cu CS Volei Municipal, cel mai vechi jucător din lotul Zalăului urmează să discute un nou contract, iar prima opţiune pentru el va fii tot vicecampioana României


Chiar dacă este originar din Baia Mare, Adrian Feher (n. 5 Decembrie 1979) a devenit un zălăuan cu acte în regulă, mai ales după ce s-a căsătorit şi s-a stabilit cu noua soţie la poalele Meseşului. Pe linie de sport, internaţionalul în vârstă de 35 de ani a avut cea mai îndelungată perioadă tot la Zalău, unde liberoul a evoluat cu mare succes timp de şase ani neîntrerupţi, în care a cucerit trei titluri naţionale, două medalii de argint, una de bronz şi două Cupe ale României!

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

În această vară, Adi Feher se află la final de contract, însă tot vicecampioana României îi trage cu ochiul. Cel puţin deocamdată, discuţiile nu au demarat, însă conducerea clubului a anunţat că  doreşte continuarea colaborării cu toţi jucătorii din sezonul trecut.  Pe aceeaşi linie se află şi voleibalistul, cel care doreşte să evolueze la CS Volei Municipal şi în  viitor!

 

Chiar dacă a ajuns la 35 de ani, internaţionalul are încă o mare poftă de volei şi speră să mai îmbrace tricoul de jucător până la vârsta de 40 de ani!

 

“Încă nu am discutat o prelungire a contractului, dar conducerea vrea ca echipa să rămână în linii mari şi pentru campionatul viitor.  Tot timpul, CS Volei Municipal va fii prima opţiune pentru mine! Acum aş intra în al şaptelea sezon în tricoul Zalăului şi aici mă simt foarte bine. Cu ajutorul Domnului, vreau să mai joc încă patru sezoane!”, ne-a declarat Adrian Feher.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 536

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter