Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

CUPELE EUROPENE

06.06.2015 - 17:32

HCM Baia Mare a solicitat wildcard în Liga Campionilor

HCM Baia Mare a solicitat wildcard în Liga Campionilor

Vicecampioana României vrea să evolueze și în sezonul următor în cea mai importantă competiție europeană


 

HCM Baia Mare a pierdut titlul după finala cu CSM București, astfel că formația băimăreană nu mai are loc asigurat în Liga Campionilor. Însă, intențiile conducătorilor sunt de a evolua din nou în cea mai importantă competiție europeană, iar în acest sens au solicitat prin intermediul FRH, un loc suplimentare în Liga Campionilor.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Vicecampioana României are șanse mari să primească wild-card din partea EHF, având în vedere faptul că România este pe locul 5 în ierarhia federațiilor naționale la feminin, dar mai ales faptul că gruparea maramureșeană se încadrează în criteriile impuse de forul continental: locație, spectatori, expunere media și TV, potențial de a atrage sponsori, locul 2 în Liga Naționala și performanțe in anii precedenți.

Comitetul executiv al EHF se va reuni pe 19 iunie, în Polonia, când va definitiva lista cu echipele participante în Liga Campionilor.

În cazul în care va primi un wild-card, HCM Baia Mare va juca un turneu de calificare pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor.

 

Sursa: Prosport

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 410

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter