Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

06.06.2015 - 09:13

Benjamin Kuku, cu gândul la plecare: “Locul meu nu este în Liga a III-a”

 Benjamin Kuku, cu gândul la plecare: “Locul meu nu este în Liga a III-a”

Nigerianul se află sub contract cu FC Zalău, însă vrea în această vară să se transfere într-o ligă superioarăÎncă din iarnă, Benjamin Kuku s-a aflat în atenţia unor echipe din prima ligă din Ungaria, iar nigerianul s-a aflat în probe pentru câteva zile, în ţara vecină. A revenit însă la FC Zalău cu care mai are contract, însă jucătorul speră ca în această vară să prindă o echipă mult mai valoroasă, într-un eşalon superior, chiar şi în străinătate.

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

“Visul meu este să ajung în Liga 1. Încă nu ştiu nimic despre viitorul meu, dar nu mai vreau să rămân în Liga a III-a. Locul meu nu este aici. M-am săturat de fotbalul de la acest nivel”, ne-a dezvăluit jucătorul. 

 

Vă reamintim că Benjamin Kuku este golgeterul lui FC Zalău, cu 8 goluri marcate.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 409

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

Ionel - 09.06.2015 - 01:36

Ce sa faca kuku mai sus, nu e nici pt liga a ||| din romania ce vrea el liga I. Hai sa ne vede lungul nasului! 8 goluri nu e o performanta.


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter