Caută articole

Filtrează articole
ALTE SPORTURI

PESCUIT

05.06.2015 - 20:35

Lacul de la Vârşolţ a fost repopulat cu aproximativ 650 kg de peşte. GALERIE FOTO

Lacul de la Vârşolţ a fost repopulat cu aproximativ 650 kg de peşte. GALERIE FOTO

Veştile bune vor continua, deoarece conducerea de la AJVPS Sălaj vrea să mai aducă o tonă de peşte, în această toamnă!În cursul zilei de joi, cei de la AJVPS Sălaj au repopulat lacul de la Vârşolţ cu o cantitate de 650 de kg. Este vorba de crapi între 2 şi 4 kilograme şi trei amuri, toţi cumpăraţi de la o fermă piscicolă de lângă localitatea Livada (jud. Satu Mare).

Totul s-a făcut prin acel 2%, pe care pescarii şi… vânătorii i-au canalizat către AJVPS Sălaj. “Noi am vrut să cumpărăm şi mai mult, dar atât ne-am permis din fondul realizat din acel impozit donat de pescari şi vânători, anul trecut. Pentru aceasta, pescarii le mulţumesc vânătorilor şi promit un ajutor reciproc la nevoie! Trebuie să mai spunem că noi am vrut să cumpărăm mai mult amur, dar nu am găsit. Oricum, dacă totul merge bine, am comandat pentru toamnă, o tonă de amur şi fitofag la 200-300 de grame!”, spune Veronica Ispas -  vicepreşedinte AJVPS Sălaj.


Vizualizari: 2044

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

pavel - 26.03.2016 - 18:28

Ei.. Da, 650 kg peste impartit intre 10 rulotisti e O.K.!

Nume:

Fery - 10.06.2015 - 20:40

Ar fi o metoda foarte simpla de repopulare pe varsolt, prohibitie 2 ani de zile si facut curatenie, interzise rulotele care stau acolo tot anul, interzise barcile, si control cu niste controlori de care sa te temi, si condus jurnal de capturi de catre fiecare pescar in care se noteaza captura in felul urmator ora capturii, soiul, greutatea, cantitatea maxima admisa / bucata / soi. Dar in Romania nu este bine de tinut ordine si disciplina. Asa este in Ungaria si functioneaza, aici de ce nu se poate???


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter