Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

05.06.2015 - 09:43

Iulian Petrache - după ultimul meci la FC Zalău: “Locul 3 poate fi o realizare pentru club, însă pentru mine este un rezultat slab”

Iulian Petrache - după ultimul meci la FC Zalău: “Locul 3 poate fi o realizare pentru club, însă pentru mine este un rezultat slab”

Fundaşul s-a despărţit de gruparea de la poalele Meseșului cu gol  

 

Meciul de la Dej a însemnat şi unul al despărţirilor, având în vedere că pentru mulţi jucători a fost ultima partidă în tricoul “alb-albastru”. În această situaţie se află şi Iulian Petrache, care s-a despărţit cu gol de FC Zalău. Fundaşul a deschis scorul după un penalty obţinut tot de el şi a pus umărul la o victorie prin care gruparea de sub Meseş a urcat pe podium. Clasarea pe locul trei este cea mai bună din istoria echipei, însă Petrache consideră un rezultat slab, având în vedere gândurile echipei în pauza de iarnă.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

“A fost un meci de vacanţă, cu un ritm slab, dar important pentru mine era să termin cu o victorie. Cu mine în teren, FC Zalău a pierdut un singur meci, la CSM Sighet. Cred că pentru club, locul 3 poate fi o realizare, însă pentru mine este un rezultat slab. Ne-au lipsit câteva lucruri pentru a ne lupta cu cei de sus. Dacă eşti conducător de club şi chiar îţi doreşti să promovezi în Liga a II-a este un obiectiv uşor de realizat”, a declarat Iulian Petrache, care îşi doreşte din sezonul viitor să evolueze într-un eşalon superior.

 

La despărţirea de FC Zalău jucătorul a avut şi un mesaj pentru fosta echipă. “Vreau să îmi găsesc o echipă cu obiective clare şi cu oameni profesionişti. Celor de la FC Zalău le urez baftă în viitor. Chiar a fost o perioadă frumoasă şi am cunoscut oameni adevăraţi”, a încheiat Petrache. 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 316

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter