Caută articole

Filtrează articole
ALTE SPORTURI

PESCUIT

04.06.2015 - 15:55

Sucursala Zalău a Companiei de Apă Someş, pe podium la concursul de pescuit sportiv - CUPA SOMEŞ DEJ. GALERIE FOTO

Sucursala Zalău a Companiei de Apă Someş, pe podium la concursul de pescuit sportiv - CUPA SOMEŞ DEJ. GALERIE FOTO


Competiţia s-a desfăşurat la finalul săptămânii pe lacul Mica şi a fost câştigată de echipajul din Gherla, tot acolo ajungând şi premiul pentru cea mai mare captură


 

An de an, pe lângă alte manifestări sportive, sindicatul de la Compania de Apă Someş SA Cluj organizează un concurs de pescuit sportiv. Ediţia a VI-a s-a desfăşurat vinerea trecută, pe lacul Mica, la 11km de oraşul Dej.

 

La start s-au aflat echipaje de la cele cinci sucursale, respectiv Cluj, Zalău, Dej, Gherla şi Huedin. Fiecare echipaj a avut în componenţă cinci persoane cu câte două beţe, Zalăul fiind reprezentat de Vlad Gălăţeanu, Marcel Zaharia, Szabo Jozsef, Ioan Dalnoki şi Horaţiu Hosu.

 

Concursul propriu-zis a început la ora 08.00 şi a durat şase ore, după care s-au cântărit capturile. Au urmat, apoi, festivitatea de premiere şi organizatorii au acordat diplome pentru echipajele de pe podium, dar şi menţiuni pentru celelalte două. Premiul special - acordat pentru cea mai mare captură (un crap de 3.6 kg) - a fost obţinut de un pescar de la Gherla. Tot în acelaşi oraş a ajuns şi diploma pentru primul loc! Locul secund a fost ocupat de echipajul din Cluj-Napoca, în timp ce podiumul a fost închis de echipajul din Zalău!

 

La finalul concursului, liderul de sindicat de la sucursala Zalău remarca că rezultatul colegilor a fost unul bun, în progres faţă de ediţia precedentă! “<Pescarii> noştri au avut o prestaţie bună. Sigur, întotdeauna se doreşte mai mult, dar Zalăul se află în creştere faţă de ultima ediţie. Pentru următoarea ediţie, vrem şi mai mult şi sperăm să mai urcăm cel puţin încă o treaptă”, ne-a declarat Ioan Mihuţ.

 

 Fotografiile au fost realizate de Zoiţa Sav (Zalău)

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1885

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter