Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

02.06.2015 - 21:49

Internaţionalul Răzvan Mihalcea continuă cu CS Volei Municipal!

Internaţionalul Răzvan Mihalcea continuă cu CS Volei Municipal!

Aflat la final de contract, volaibalistul va semna o nouă înţelegere cu Zalăul, acolo unde evoluează încă din anul 2011!Chiar dacă este originar din capitală, Răzvan Mihalcea (n. 25 februarie 1988) s-a remarcat în Moldova, având în vedere că voleibalistul a evoluat timp de cinci ani la VCM Piatra Neamţ.

În vara anului 2011, într-un moment în care valorosul centru era asaltat de oferte, internaţionalul a semnat un contract cu CS Remat Zalău, cu care a şi reuşit eventul, câştigând campionatul şi cupa în sezonul viitor!

Dintre acei campioni, în lotul cu care CS Volei Municipal a cucerit argintul şi Cupa României în campionatul trecut, s-au mai aflat doar doi, este vorba despre Adrian Feher şi Răzvan Mihalcea! Aflat la final de contract în această vară, acesta din urmă a fost dorit încă de la început, iar conducerea a şi demarat discuţiile pentru o nouă înţelegere.

Mai multe, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 3 iunie.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 985

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

yey - 03.06.2015 - 16:12

Bravo bravo! dar un universal bun nu se aduce la Zalau? Poate luam si noi campionatul...


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter