Caută articole

Filtrează articole
BOX

01.06.2015 - 15:19

Pugilişti sălăjeni, medaliaţi la Cupa României

 Pugilişti sălăjeni, medaliaţi la Cupa României

Pe malul Dunării s-a boxat la 17 categorii de greutate


 

Federaţia Română de Box şi Clubul Sportiv Municipal Brăila în parteneriat cu Consiliul Judeţean Brăila, au organizat Cupa României destinată cadeţilor. Una din cea mai importantă competiţie pentru pugilişti de această categorie, din toată ţara a avut loc pe malul Dunării, la finalul săptămânii trecute.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Sălajul a fost reprezentat de Clubul Sportiv Municipal, care a trimis cei mai buni doi pugilişti. Denis Stoica (44 kg) şi Bogdan Mierloi (50 kg), sunt sportivii legitimaţi la CSM Zalău care au încercat să dea tot ce se poate, pentru a obţine o medalie strălucitoare. 

 

 

 Meciurile au fost viu disputate, s-au împărţit pumni cu dărnicie, cu toate că pe ring au urcat pugilişti destul de tineri şi nicio dispută nu s-a încheiat înainte de limită. Se văd roadele muncii depuse de antrenori cât şi de noua generaţie de boxeri din ţară, la această categorie de vârstă. Meciuri foarte bune au făcut şi sălăjenii noştri...

 

 

În ziarul Sportul Sălăjean din 3 iunie găseşti mai multe amănunte despre acest subiect.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 719

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter