Connect with us

HANDBAL

Georgiana Ciuciulete: “Îmi voi aduce aminte cu plăcere de Zalău”


Handbalista a jucat ultimul meci pentru HC Zalău, formaţie de care se desparte după 9 ani 

 
Partida cu CSM Ploieşti nu a însemnat doar ultimul meci din acest sezon pentru HC Zalău, ci a însemnat şi meciul despărţirilor. Formaţia de la poalele Meseşului şi-a luat adio de la căpitanul – Georgiana Ciuciulete.
 
După 9 ani petrecuţi în tricoul echipei zălăuane, internaţionala a anunţat că părăseşte corabia. Cum era de aşteptat, oficialii de la Zalău i-au pregătit un moment frumos, prin care preşedintele, antrenorul, sponsorii şi alte persoane din staff i-au dăruit flori. Momentul a fost unul destul de sensibil, iar tristeţea despărţirii de căpitan se citea pe feţele tuturor.
 
Georgiana Ciuciulete şi-a luat rămas bun printre lacrimi, de la întreaga echipă şi de la suporteri care i-au scandat numele minute bune. Rar ne-a fost dat să îl vedem emoţionat pe Gheorghe Tadici, dar despărţirea de Ciuciulete s-a văzut că l-a mişcat. Este şi de înţeles, Tadici practic a crescut-o şi nu este uşor să renunţi la fetele talentate. Îţi mulţumim şi noi Georgiana Ciuciulete pentru tot ce ai făcut la Zalău.
 
“A fost cel mai greu meci din viaţa mea. Vă mulţumesc şi vă urez multă baftă în continuare. Au fost nouă ani frumoşi, cu bune cu rele. Dar, o să îmi aduc aminte cu plăcere de Zalău. Îi mulţumesc pe această cale domnului Gheorghe Tadici că m-a crescut, dar cred că fiecare om are nevoie de o schimbare în viaţa lui şi cred că a venit momentul să am şi eu această schimbare”, a declarat Georgiana Ciuciulete.  

196 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL