Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

29.05.2015 - 19:47

FC Zalău câștigă la Dej și termină sezonul pe podium!

FC Zalău câștigă la Dej și termină sezonul pe podium!

Gruparea de sub Meseș s-a impus fără emoții pe terenul ultimei clasate, dar a fost ajutată să urce un loc în clasament și de către Metalurgistul Cugir

 

În Liga a III-a, doar primul loc se premiază, având în vedere că doar prima clasată promovează în eșalonul superior. Dar având în vedere situația prin care a trecut FC Zalău și locul trei poate fi considerat ca și o mică realizarea, care le mai îndulcește din amarul jucătorilor, conducătorilor și chiar spectatorilor.

Deși cu toții am visat la o promovare, până la urmă, FC Zalău a terminat sezonul pe podium, iar acest lucru a fost posibil și datorită victoriei de la Dej, dar mai ales a rezultatului obținut de Metalurgistul Cugir, în deplasarea de la CSM Sighetu Marmației.

 

Cât despre jocul de vineri, să spunem că s-a simțit atmosfera de vacanță, însă FC Zalău a fost mai motivată și în condițiile acestea. Astfel, în primul minut a și deschis scorul, după un penalty obținut de Iulian Petrache, pe care tot fundașul l-a transformat, cu mici emoții.

Zalăul a continuat să atace, iar în mintul 18, Ervin Kinczel a centrat în careu, de unde Kuku a trimis cu capul în plasă și a făcu 0 - 2, devenind golgeterului lui FC Zalău în acest sezon.

Cu ultima clasată a ieșit în evidență și Andrei Ceaca, care a mărit diferență cu un șut la colțul scurt.

Unirea Dej a pus de puține ori în pericol poarta lui Cristian Man, dar a reușit să înscrie în debutul părții secunde prin Andrei Moldovan, după o pasă a lui Mihai Pocol.

 

FC Zalău nu a avut nicio emoție și a mai marcat prin Andrei Ceaca, după pasa lui Raul Stanciu. Finalul a fost liniștit, iar victoria Zalăului era asigurată, chiar dacă gazdele au făcut  2 - 4. În aceste condiții, antrenorul Călin Pop a trimis în teren și doi debutanți, este vorba de Răzvan Meleg și Raul Brîndușe, care au bifat primele minute în Liga a III-a.

 

Fluierul final a consfințit victoria Zalăului,dar și finalul de sezon, care găsește echipa pe locul 3. Un loc care îi poate face pe conducători, dar și pe cei care se implică financiar la FC Zalău să fie și mai hotărâți pentru stagiunea viitoare, în care promovarea ar trebui să fie obiectivul clar, sub Meseș.

 

Unirea Dej - FC Zalău 2 - 4 (0 - 3)

 

Au marcat: Andrei Moldovan (57) și Cristian Itu (76), respectiv Iulian Petrache (1 - 11 m), Benjamin Kuku (18) și Andrei Ceaca (35 și 67)

 

Unirea Dej: 33. Lucian Blaga - 2. Cerquetani Mauro, 6. Kovacs Szabolcs, 5. Andrei Bene, 3. Sergiu Coc, 10. Radu Găbruș (cpt.), 20. Florin Blaj, 17. Mihai Pocol, 7. Paul Bogdan, 8. Cătălin Itu și 9. Andrei Moldovan.Rezerve: 22. Ionuț Sabo, 12. Cristian Itu, 4. Alex Blaj, 14. Călin Bota și 11. Alexandru Papp. Antrenor: Gică Barbu

 

FC Zalău: 1. Cristian Man - 8. Vlad Tohat, 3. Alin Mutu, 5. Iulian Petrache, 16. Răzvan Dulap, 11. Ervin Kiczel, 7. Raul Stanciu (cpt.), 14. Ibrahim Jamilu, 17. Bogdan Roghină, 10. Benjamin Kuku și 9. Andrei Ceaca.Rezerve: 12. Alexandru Porumb - 6. Daniel Supuran, 21. Raul Brîndușe, 18. Răzvan Meleg și 2. Alexandru Neagota. Antrenor: Călin Pop (principal) și Cristian Oros (secund)

 


Vizualizari: 947

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter