Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a III-a

29.05.2015 - 08:42

Andrei Ceaca - jucător FC Zalău: “Nu vom avea un meci uşor la Dej”

Andrei Ceaca - jucător FC Zalău: “Nu vom avea un meci uşor la Dej”

Jucătorul vrea o victorie a echipei sale în ultima etapă din acest sezon


 

FC Zalău încheie vineri un sezon de la care aşteptările erau cu totul altele. Clasaţi pe locul 4, “alb-albaştrii” mai speră la podium, însă au nevoie de o victorie în ultima etapă, în deplasarea de la Dej. Pentru a termina pe podium, gruparea de sub Meseş are nevoie şi de un ajutor din partea celor de la Metalurgistul Cugir, în derby-ul de la CSM Sighetu Marmaţiei.
 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

“Nu se aştepta nimeni să ajungem în această situaţie, dar în fotbal totul este posibil. Nu ştiu care ar fi cauzele pentru care am terminat sezonul atât de modest, probabil relaxarea şi neseriozitatea unora. Nu vom avea un meci uşor nici la Dej, dar trebuie să câştigăm neapărat, indiferent de absenţele din lot”, a declarat Andrei Ceaca. 

 

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 337

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter