Caută articole

Filtrează articole
ALTE SPORTURI

PESCUIT

28.05.2015 - 21:01

Atenţie copii, atenţie părinţi! Se fac înscrieri pentru concursul de pescuit sportiv de pe lacul Vârşolţ

Atenţie copii, atenţie părinţi! Se fac înscrieri pentru concursul de pescuit sportiv de pe lacul Vârşolţ

Ediţia a IV-a a Cupei “Energo Junior Meseş” se apropie cu paşi mari, iar organizatorii au început deja demersurile pentru întrecereClubul Pescarilor de la AJVPS Sălaj şi Clubul Sportiv de Pescuit Staţionar „Meses” organizează o nouă ediţie a concursului de pescuit sportiv staţionar la plută. Competiţia se va desfăşura pe data de 13 iunie, pe digul de pământ al acumulării Vârşolţ.

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

La start, sunt aşteptaţi micii pescari cu vârstă între 3 şi 14 ani (fetiţă şi băieţi). Întâlnirea este programată la ora 9.00, iar concursul va începe la ora 11.00, cu o manşă de 2 ore de pescuit. Copiii trebuie să aibă juvelnic pentru peşte sau găleată!

 

Micii pescari care nu au vizate permisele de pescuit, trebuie să se prezinte cu copie după certificatul de naştere + copii de pe carnetul de elev sau adeverinţă de la şcoală (pentru cei care sunt elevi ) + 27 lei taxa permis pescuit pe anul 2015. Înscrierile se fac la sediul AJVPS Sălaj, la Magazinul „Carasul” sau în ziua concursului pe pista de concurs!
 

La final, organizatorii vor acorda premii diplome, dar şi surprize pentru toţi participanţii! Prin vocea vicepreşedintelui AJVPS Sălaj – Veronica Ispas, sunt aşteptaţi copii, dar şi părinţi şi bunici!

Fir întâns, încă de acum!

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1273

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter