Caută articole

Filtrează articole
VOLEI

DIVIZIA A1

26.05.2015 - 23:55

Lucian Tofan: “Primarul a ucis voleiul de performanţă din Şimleu Silvaniei”

Lucian Tofan: “Primarul a ucis voleiul de performanţă din Şimleu Silvaniei”

Dezamăgit total de conducerea celor de la CS Phoenix, fostul internaţional are însă doar cuvinte de laudă la adresa publicului de la poalele MăguriiDe departe, cel mai bun jucător al Şimleului din sezonul trecut a fost Lucian Elen Tofan (n. 23 Octombrie 1984). Venit în vara trecută de la UnireaDej, fostul internaţional a pus umărul la realizarea unui obiectiv măreţ: calificarea în cupele europene.

 

Faţă de alţi jucători cu nume, voleibalistul originar din Botoşani chiar a pus suflet şi muncă la CSPhoenix, dar fără efect, deoarece obiectivul nu a fost atins. Urmarea a fost una tragică pentru voleiul şimleuan şi echipa a fost retrasă din campionat, chiar pe ultima sută de metri!?
 

În aceste condiţii, jucătorii au devenit liberi, iar ofertele au curs pe adresa “universalului” în vârstă de 31 de ani. Până să semneze cu altă echipă, jucătorul a vorbit despre perioada de la Şimleu Silvaniei şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa publicului.

“Este păcat că cei din conducere au luat decizia de a retrage echipa. Pentru publicul şimleuan e o lovitură şi păcat că s-a renunţat aşa uşor. Eu nu am făcut decât să joc şi să îmi fac treaba! M-am simţit foarte bine alături de fani la fiecare meci de acasă. Şimleul are un public frumos, pe care nu îl poţi găsi oriunde în ţară. Am un respect deosebit faţă de publicul din Şimleu şi îmi cer scuze faţă de el şi că nu am putut face mai mult”, ne-a declarat Tofan.
 

Fiind tot timpul un om dintr-o bucată, fostul internaţional a ţinut să îşi spună părerea şi despre această retragere din campionat... “Şimleul a stat doar 3 ani în prima ligă şi nu cred ca a stat să lupte îndeajuns. Aici mă refer la cei din conducere şi, în special la domnul primar. Din punctul meu de vedere, el a "ucis" voleiul de performanţă din Şimleu şi asta o zic pur şi simplu ... mai multe în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 27 mai.

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 2258

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

DNA - 31.05.2015 - 08:26

Primarul nu a vrut sa mai țină echipa, poate are alte interese cum ar fi sa facă alt club unde sa spele banii impreuna cu Teusan care are un salar cit al primarului-900-de euro pe lun, așa ca acum nu îl poate verifica nimeni citi bani baga in clubul ala .ps.asa se fac baniiiii si nimeni nu stie nimic.

Nume:

ptr hahaha - 29.05.2015 - 15:06

esti aceasi persoana cu serbus

Nume:

suporter - 28.05.2015 - 13:23

Primar jegos.si prost va fi ăla care te mai votează

Nume:

voleifan - 28.05.2015 - 11:33

TOtusi, au desfiintat echipa, jucatorii pleaca liber, fara grila. Cine raspunde pentru prejudiciu? se putea recupera o anumita suma de bani, si tinuta o echipa de liga 2 cu jucatori locali. RUSHINICA.

Nume:

voleifan - 28.05.2015 - 11:33

TOtusi, au desfiintat echipa, jucatorii pleaca liber, fara grila. Cine raspunde pentru prejudiciu? se putea recupera o anumita suma de bani, si tinuta o echipa de liga 2 cu jucatori locali. RUSHINICA.

Nume:

haha - 27.05.2015 - 20:56

E baiat bun pe dracu sa-l ia !

Nume:

serbus - 27.05.2015 - 20:23

Onut e baiat bun dar habar nu are sa conduca ceva.Poate daca patronii lui erau in spate nu era asa rau.

Nume:

ADEVAR - 27.05.2015 - 19:02

Cine a retras finantarea TOTALA in sedinta de Consiliu Local in data de 28 aprilie:-Primarul sau Presedintele,hotarestete sa spui adevarul lingaule.

Nume:

Simleuan - 27.05.2015 - 18:13

Tofane ,NU Primarul a ucis voleiul simleuan ci seful ta alias presedintele clubului....deci fi mai atent pe cine acuzi ...Tot respectul pentru ce ai facut pentru Simleu .

Nume:

Adela Adelina - 27.05.2015 - 16:17

Dimpacate nu se face treaba trebuie un specialist in sport sa rezolve situatia de exemplu omul de afaceri Ioan Mocan sa oferit de mai multe ori sa ajute stiu cu siguramta

Nume:

euu - 27.05.2015 - 14:47

Odata ce isi facea treaba la fiecare meci ne doare in 14 de cum se antrena ma suporter care esti tu suporter.. Daca si de Tofan indrazniti sa ziceti ceva apoi f-tuva Dumnezeu intru peste voi in casa

Nume:

suporter - 27.05.2015 - 13:28

oare stiti cum se antrena d-ul tofan? intrebati-l pe el

Nume:

pop andreiu - 27.05.2015 - 00:20

performanta? care performanta ? a nu retrograda nu e neaparat o performanta, parerea mea , tot de fan


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter