Connect with us

FOTBAL

„Lanterna roşie” Gloria Bobota remizează cu CS Barcău Nuşfalău! Rezultatele etapei a XXIV-a din Liga a IV-a din Sălaj

 Formaţia din Bobota se află la al doilea meci din acest sezon, în care nu pierde!?

 

 

Rezultatele etapei de duminică, din Liga a IV-a Sălaj:

Silvania Cehu Silvaniei – Sportul Şimleu 4 – 2

Gloria Bobota – Barcău Nuşfalău 1 – 1!!!

Flacăra Halmăşd – Benfica Ileanda 2 – 1

Dumbrava Gâlgău – Unirea Mirşid 2 – 2

AS Chieşd – Luceafărul Bălan 2 – 6

Real Crişeni – CS Crasna 0 – 4!

Rapid Jibou – Olimpic Bocşa 4 – 1

 

În ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 27 mai, puteţi vedea cronici, declaraţii şi casetele tehnice de la fiecare meci din Liga a IV-a şi Liga a V-a!
 

0 View
6 Comments

6 Comments

 1. gelu

  25 May 2015 at 14:55

  rusine sa i fie la Pausan..a distrus meciu a doua repriza cu fluieru lui din gura..mai bn iar sta cu altceva in gura…le pune mingea pe var ca asa vrea bogar si cu ajf…se vede ca a ajuns si mascariciu asta la ajf.

 2. suporter Cehu

  25 May 2015 at 15:44

  Pt. Gelu. Eu cred ca nu ai fost la meci si nu ai văzut ca au mai fost doua penaltyuri pt. Cehu pe care nu le-a dat. In plus cel Putin a doua repriza Cehu a fost peste Simleu si nu a castigat prin acel penalty. Poate tu vroiai sa vezi doar albastru dar au fost si 11 visinii care intradevar au jucat fotbal si care au bătut Balanul, Galgaul, Chiesdul, nusfalaul ultimele doua chiar la ele acasa plus ca din tur lucrurile sau schimbat, Cehu sa întărit iar de la Simleu au plecat cativa jucători, asa ca nu stiu la ce te-ai asteptat!!!!!!!

 3. Fan club Gloria Bobota

  25 May 2015 at 16:21

  Bravooo celor de la Bobota pentru punctul obtinut dar si meritat, puteam bate linistit la cate ocazii de gol am avut plus si un penalty ratat !!! 😉

 4. anonim

  26 May 2015 at 19:12

  Pentru suporterul inflacarat al celor de la cehu:daca v-ati intarit asa de tare de ce v-ati chinuit cu o echipa de juniori? pacat ca majoritatea arbitrilor salajeni isi bat joc de munca unor tineri care muncesc din greu meci de meci, sa le fie rusine lor si voua care la fiecare meci stiti doar sa injurati si sa scuipati coji de seminte. Penibililor

 5. pt.anonim

  26 May 2015 at 20:09

  Ti-a luat cv.timp sa iti dai seama ca esti anonim. . . . E bine si mai târziu. Eu cred ca tu esti un fost jucător de la Simleu care a plecat in “gule” cu altui la o echipa care se afla sti tu unde, jos de tot, si unde etapa de etapa este scandal si arbitrii prinsi de toate organele, si mai vb.de cei din Cehu. . . . !!!!! Echipa la care cred ca evoluezi tu va juca ultima etapa cu Cehu dar cred ca tu esti suspendat. . . ANONIMULE. De bun ce esti. . .

 6. Tudor

  26 May 2015 at 22:01

  nu am comentat eu! Am prieteni la cehu si le doresc multa bafta anul viitor cand se vor bate pt locul 1!multa sanatate iti doresc si tie!ps: ieri la ora care s- a făcut comentariul eram la tragerea la sorți pt sferturile cupei la minifotbal- ca sa fi liniștit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL