Connect with us

FOTBAL

FC Silvania, învinsă la Salonta

Profitând de faptul că toate competiţiile fotbalistice din ligile inferioare au fost suspendate pentru acest final de săptămână, FC Silvania a susţinut o partidă de verificare în compania colegei de serie, FC Bihor Oradea. Partida s-a disputat vineri, cu începere de la ora 12.00, la Salonta, acolo unde există un teren de dimensiuni normale cu suprafaţă sintetică.
Antrenorul Dacian Nastai a folosit o formulă de joc inedită, cu trei fundaşi şi trei atacanţi, dorind probabil să testeze şi alte sisteme de joc, în perspectiva returului Ligii a II-a. Şi, după cum a decurs jocul în prima repriză, putem spune că elevii lui Nastai s-au comportat bine, trecând în câteva rânduri pe lîngă deschiderea scorului. Prima repriză a fost una "albă", la fel ca şi decorul hibernal care ne-a obişnuit deja în această lună a lui Mărţişor.
Imediat după pauză, bihorenii au reuşit deschiderea scorului, după care tabela de marcaj a rămas nemodificată până cu un sfert de oră înainte de final, când atacantul din tur al Silvaniei – Remus Benţe – a mărit diferenţa de pe tabelă. Pe final a venit şi golul trei, care a consfinţit o victorie a orădenilor, mult prea aspră, după cum au decurs ostilităţile din teren.

FC Bihor Oradea – FC Silvania Şimleu Silvaniei 3 – 0 (0 – 0)


Au marcat: Elek (48), Benţe (75) şi Luca (88)

FC Bihor: Fildan – Letan, Muscă, Tânc, Tegzeş – C. Chiş, Filip, Coroian, Iambor – Bundea, Elek. Au mai intrat după pauză: Bonta – Pocian, Achim, Sorian, Danci, Balla, F. Pop, Benţe şi Luca. Antrenor: Dan Dobai

FC Silvania: Ştef – Oneţ, R. Crişan, D. Mureşan – Oară, Schwarzkopf, Lupo, Paşcalău – Ianc, Petcuţ, Puşcaş. Au mai jucat: Brata, Buştea, Codoban, Dănilă, Văscan şi Muntean. Antrenor: Dacian Nastai

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL