Caută articole

Filtrează articole
FOTBAL

LIGA a-V-a

02.05.2015 - 10:23

Dinamo - Steaua se joacă şi în Sălaj!

Dinamo - Steaua se joacă şi în Sălaj!

Rivalitatea dintre Camăr şi Zăuan este comparată de oficialii celor două formaţii cu derby-ul fotbalului românesc, sigur, dar la un nivel micro

 

Că se desfăşoară la Camăr sau la Zăuan, fără să conteze locul din clasament al celor două formaţii, duelurile dintre Kemer şi AS Zăuan nasc mari ambiţii. Aşa s-a întâmplat şi duminică la Zăuan, când tribunele cochetei arene au fost arhipline. “Acel meci este un fel de Dinamo - Steaua şi pe cei de la Zăuan nu îi interesează alt meci, decât să câştige în faţa Camărului!? De data aceasta, aşa s-a şi întâmplat, deşi în echipa noastră am avut cam jumătate dintre jucători cu vârstă de vreo 40 de ani sau mai mult, iar majoritatea jucătorilor au venit direct de la nuntă!?”, spunea Biro Istvan - conducătorul echipei AS Zăuan. 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

 

Aşadar, misiunea gazdelor era una mai dificilă, din cauza unei situaţii... extra-sportive. Mai exact, trebuie să spunem că majoritatea jucătorilor de la AS Zăuan au petrecut toată noaptea dinaintea jocului, la nunta colegului Nemes Berthold! Şi în aceste condiţii, gazdele au dominat începutul partidei, deşi ocaziile clare de gol au fost destul de rare. Oaspeţii au încercat poarta apărată de Nagy Tamas prin şuturi de la distanţă. Aşa a venit şi primul gol al întâlnirii, din minutul 37, când un şut de la distanţă a fost deviat de un apărător, mingea a ajuns la Codruţ Puşcaş, iar golgeterul Camărului a deschis scorul, deşi amfitrionii au solicitat o poziţie de ofsaid.  Până la urmă, Kemer a plecat la vestiare în avantaj. La pauză a avut loc o schimbare inspirată şi “veteranul” Egri Barna a intrat în linia mediană a Zăuanului, iar jocul gazdelor s-a schimbat.

 

Presiunea a crescut la poarta celor de la Camăr, iar în minutul 69 a venit şi golul mult aşteptat. După o centrare, portarul Balla Ferenc a respins greşit în faţă, de unde Nemes Berthold a egalat printr-o lovitură de cap. Reuşita a dat avânt gazdelor, iar acelaşi Nemes Berthold, iar apoi Egri Barna şi Orban Robert puteau înscrie, dar goal-keeper-ul de la Kemer a fost la post. Cu 10 minute înainte de final, vizitatorii puteau da lovitura. După o contră rapidă, “căpitanul” Pavel Nemeş a rămas singur cu portarul Nagy Tamas, dar şutul să a fost unul defectuos! La doar câteva minute, a venit un moment cheie: după un şut de la distanţă, Gabriel Puşcaş a lovit mingea cu mâna, iar “centralul” Cristian Sabău-Remeş a indicat lovitură liberă, undeva la colţul careului de 16m. Mai mulţi jucători ai gazdelor au protestat, solicitând o lovitură de la 11m. După ce s-a consultat cu “asistentul” Pusok Richard, arbitrul a pus mingea pe punctul cu var, iar Vasile Ciorba a reuşit golul victoriei, într-un meci tensionat în teren, pe băncile tehnice, dar şi în tribune! Succesul a fost dedicat “căpitanului” Nemes Berthold, cel care era proaspăt mire.    
AS Zăuan - Kemer Camăr             2 - 1 (0 - 1)! 


Au marcat:
Nemes Berthold (‘69) şi Vasile Ciorba (‘83 - din 11m), respectiv  Codruţ Puşcaş (‘37)

 

AS Zăuan: Nagy Tamaş - Nagy Szabolcs, Alexandru Duca,  Vasile Ciorba, Orban Abel, Alexandru Lakatoş, Kasa Eduard, Kasa Adam, Gergely Arpad, Orban Robert şi Nemes Berthold (cpt.). Rezerve: Mangra Krisztian, Szilagy Tamas, Farnas Ferenc, Kovacs David, Fazakas Nandor şi Egri Barna. Delegat: Biro Istvan

 

Kemer: Balla Ferenc - Lorincz Attila, Gabriel Megu, Pavel Nemeş (cpt.), Augustin Budai, Romeo Horvat, Florin Gal, George Scurt, Gabriel Puşcaş, Dănuţ Dragoş şi Codruţ Puşcaş. Rezerve: Bede Lorand, Szabo Lorand, Nagy Mihai, Modora Balint, Szekrenes Csaba şi Pato Szabolcs.Delegat: Gabriel Megu

 

Au arbitrat: la centru: Cristian Sabău-Remeş (Zalău), asistenţi: Georgiana Seutea şi Pusok Richard (ambii din Zalău)

 

Jucătorul meciului: Nemes Berthold

 

Cronici de la toate meciurile din Liga a V-a, în ediția tipărită a ziarului

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 854

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

a - 02.05.2015 - 12:05

Pana la urma cine a dat gol de la Camar?


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter