Caută articole

Filtrează articole
HANDBAL

DIVERSE

07.04.2015 - 20:37

Claudia Maria Constantinescu, convocată de Tomas Ryde la Naţională!

Claudia Maria Constantinescu, convocată de Tomas Ryde la Naţională!

 După ce a oprit-o în lot şi pe Crina Pintea, noul selecţioner a mai adus-o între “tricolore” pe Diana Puiu, cea care fusese convocată la ultima acţiune

 

 

Transmisiuni live. Pariuri Live. Pariuri pe mobil. Deschide un cont si joaca online. Vezi aici Top 5 case de pariuri online legale si recomandate de PariuriX.com.

Plecarea lui Gheorghe Tadici de la Naţională a fost urmată de o incertitudine pe banca tehnică. Până la desemnarea noului selecţioner, Federaţia l-a lăsat pe Bogdan Burcea să trimită  telegramele pentru Trofeul “Carpaţi”, iar Zalăul a avut două jucătoare nominalizate: pivotul Crina Pintea şi interul Diana Puiu. Între timp, FRH a ajuns la un acord cu suedezul Tomas Ryde, cu care România speră să treacă de “dubla” cu Serbia şi să ajungă la Mondiale. 

 

Prima acţiune a noului selecţioner a fost programată pentru perioada 14 - 19 aprilie, la Cheile Grădiştei, a convocat 20 de handbaliste din Liga Naţională, iar două dintre ele vin de la HC Zalău.

 

 

Mai multe amănunte în ziarul Sportul Sălăjean din 8 aprilie!

 

Poti prinde 2 bilete consecutive la cota 3? Fiecare participant câstiga garantat pâna la 10 premii. Adauga acum un bilet GRATUIT si câstiga!


Vizualizari: 1201

Printeaza Trimite pe messenger
Comentarii
Sportul Sălăjean îşi rezervă dreptul de a modera comentariile
Nume:*
Email:
Comentariu:*
Introduceti textul din imagine:*captcha image

Nume:

pro io - 09.04.2015 - 21:59

daca nici Ciuciulete nu primeste pase de la interi spune cate culoare si cate paravane face ea pentru interi. Tu Mario sigur te uiti la alte meciuri. Impinsa de la spate este, pile are ca doar este capitanul echipei.

Nume:

io - 09.04.2015 - 17:56

io cred ca numai e convocată Ciuciulete Georgiana la națională deoarece n-a mai semnat cu Hcz! Dar sunt "voci" care zic ca nici Tadici nu i-ar fi făcut vreo oferta! Urmează Pintea,Trif,Barcan și Pasca care pleacă în vara deoarece li se termina contractul! Poate și Turcas!

Nume:

mario - 09.04.2015 - 17:51

Ciuciulete are 5 clase peste orice pivot din tara făcând faza de apărare și de atac la fel de bine dar din păcate ea nu are "pile" sau nu e împinsă din spate la națională, iar la Hcz nu are cine sa o pună în valoare deoarece interi de la echipa habar nu au sa joace cu pivotul ori sa creeze supra-numeric!

Nume:

pro io - 08.04.2015 - 20:32

Daca nici Constantinescu nu este de nationala, atunci cine este

Nume:

suporter adevarat - 08.04.2015 - 20:28

stiti decat sa barfiti. Unde faceti voi sarbatorile Pascale.Ele si acum au antrenamente si sunt departe de faniile lor. Nu au liber nici macar de Paste vedeti-va de ouale voastre sa nu va zic altceva

Nume:

io - 08.04.2015 - 20:21

se descotoroseste de Ciuciulete Pintea si Constantinescu , Ele nu merita sa joace la super echipa noastra Zalau, la nationala nu se pune problema,sunt altele convocate cu doua clase sub ele. De ce nu vii tu Lavi , poate dai randament

Nume:

Lavi - 08.04.2015 - 07:32

Normal! Ce sa mai caute Puiu la nationala ?Sa le care mingile si echipamentul? Nici Constantinescu nu este de nationala, dar Tadici le-a impins in fata inca din toamna pe amandoua. La urmatorea convocare ,apare si Ciuciulete,chiar daca nu merita ! De Pintea....e mare si greoaie,nici in aparare ,nu mai este ce a fost.HC Zalau trebuie sa se descotoroseasca de 4-5 sparing si sa caute 2-3jucatoare care sa joace cu folos si randament bun ,chiar daca vor fi mai costisitoare. Ce se intampla cu Varga ?O sa mai joace candva ???


 


Cele mai spectaculoase goluri doar in video de mai sus. 

Vremea (Meteo)

Newsletter