Connect with us

FOTBAL

Adrian Anca: Doar pe cartea atacului!

Managerul general al Silvaniei s-a hotărât să schimbe tactica, dorindu-şi un joc mai ofensiv, în speranţa că evoluţiile bune din ultima perioadă vor aduce şi mult-aşteptatele puncte.

 

În primele şapte runde, gruparea de sub Măgură a acumulat doar şapte puncte. Practic, un punct pe etapă, iar managerul Adrian Anca este hotărât să îmbunătăţească procentul chiar de sâmbătă, când FC Silvania dă piept cu FC Bihor. Încrezător, până acum, în sistemul cu un singur atacant, fostul atacant al Clujului s-a declarat mulţumit de jocul şimleuanilor în mai multe rânduri, însă fără recompense pe tabela de marcaj. Probabil că acesta a fost şi motivul ce l-a determinat pe "Caniggia" să schimbe strategia şi să treacă la sistemul cu doi atacanţi de meserie, mai ales că, după ultimele transferuri realizate, are de unde alege din plin.

 

El a făcut chiar un experiment important şi a trimis doi atacanţi în primul unsprezece, chiar în meciul cu CFR Cluj, în urma căruia s-a declarat foarte mulţumit, mai ales că elevii săi au înscris trei goluri pe terenul campioanei, adică aproape tot atâtea câte marcaseră în şapte etape de campionat!

 

"În meciul cu CFR am urmărit altceva, nu rezultatul. Am vrut să văd o formulă de joc ofensivă, pe care mi-o doresc la meciurile următoare. Pregătirea următoarelor partide de campionat a început marţi, la Cluj-Napoca. Dacă urmăream rezultatul, puteam păstra egalitatea de pe tabela de marcaj, care indica 2 – 2, la un moment dat, în repriza secundă. Ba chiar băteam, deoarece am ratat mult!!! Eu am făcut, însă, modificări şi am rulat întreg lotul", ne-a mărturisit încrezător Adrian Anca.

 

La rândul său, preşedintele Ioan Gurzău crede că a venit momentul ca formaţia şimleuană să mai acumuleze şi puncte, nu doar aplauze pentru impresia artistică. "Noi nu concepem deât victoria, pentru a putea urca pe un loc liniştitor în clasament. Sunt multe echipe cu punctaj asemănător cu al nostru, astfel că un succes cu Bihorul ne-ar propulsa în clasament. În plus, am ajunge la acelaşi punctaj cu orădenii, după ce lor li s-au anulat puntele cu defuncta Minerul Lupeni", a adăugat Gurzău.

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

 1. Bogdan

  16 October 2010 at 13:24

  Scrieti ba odata, ca si`a dat demisia ..

 2. alb-albastru

  16 October 2010 at 13:37

  el si gurzau sa plece de la simleu,blatisti

 3. asdf

  18 October 2010 at 2:14

  nu si a dat demisia,ci a fost demis!!!din surse sigure!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL